Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bron-ya-aur

Zakochałam się w pewnych... butach

Polecane posty

Gość bron-ya-aur
DzonKill - XXX :P Elka - Nie wiem, pierze czysto, nie zjada skarpetek, umie suszyć, ale nie nauczyłam jej jeszcze prasować. To miał być żart, a ja nie zrozumiałam, prawda? ;)

Gość ElkaPerełka
bron-ya-aur - nie zart. Ja chcę Ci Kobieto do rozumu przemowić, gdyż rozumiem Cie jak mało kto:) Sluchaj - ja musialam dzisiaj wydać kole 2 tysi. na pralkę, bo się spaprała. Wiec jestem do tylu. Ty masz - zakładamy - merca wsród pralek - wiec jesteś do przodu. Nie musisz kupowac pralki, a bedziesz nawet do przodu z kasą. Taka dedukcja zawsze mi pomaga;)

Gość DzonKillMill30
Mnie sie wydaje, ze ona bedzie do przodu z butami :x

Gość bron-ya-aur
O, to jest logika, która wybitnie mi się podoba ;-) Dzięki! :D Taaa, jeśli o buty chodzi, to już od dawna jestem nad kreską, nic nowego.

Gość ElkaPerełka
;) Ciesze sie, że rozumiesz moja dedukcję. To jak - butki bedą?

Gość bron-ya-aur
O ile nikt ich nie zaiwanił... Myślę, że jeśli zobaczą mnie w sklepie po raz trzeci, sami mi je wcisną ;-) Swoją drogą, kondolencje z powodu starej pralki 🖐️

Gość ElkaPerełka
Wlanie robimy jej pogrzeb;) Kazda okazja jest dobra. Zagladnij tu jutro i sie pochwal.....nawet jesli zrezygnujesz.

Gość bron-ya-aur
Ja bym się bardziej ku stypie skłaniała :D Zresztą, trzeba oblać nową, żeby jej się kamień nie osadzał ;-)

Gość DzonKillMill30
Myslcie pozytywnie!!! Elka - przeciez masz nowa pralke, pranie bedzie bardziej czyste ... no i wyobraz sobie jak ono bedzie sie czulo, majac mozliwosc bycia wypranym w takiej "maszynie" :) Zycie nie umierac ... jesli sie jest praniem Elki :)

Gość DzonKillMill30
Zyc* * = nie potrafie akceptwac swoich bledow :o

Gość bron-ya-aur
Ja bym tam wolała starą pralkę i z 5 nowych par nowych butów, ale mus to mus :)

Gość DzonKillMill30
Elka napisala - "robimy" = ona, maz Janek, troje dzieci, pies - Pchla, pchla - kicia, kot - szarik ... bron-ya ... Ty jestes sama = posiadasz bardziej egoistyczne podejscie do zycia :x

Gość bron-ya-aur
No tak, moja pralka pierze tylko moje brudy, więc może dlatego wszystko z nią (tfu, tfu, odpukać) w porządku :)

Gość bron-ya-aur
A Ty DzonKill przyznaj się, że chciałeś się w ten sposób subtelnie podpytać, czy i czym Elka jest zajęta ;-)

Gość DzonKillMill30
Chcialem Tobie zaimponowac umiejetnoscia dedukcji :( Eh ... a Tobie tylko buty w glowie :( Elce w glowie tylko pralka, mnie w glowie tylko ... :x

Gość ElkaPerełka
DzonKillMill30 - tak to jest w popegeerowskich wsiach. Za maz sie wychodzi kole łosiemnastki - bo trzeba. To se teraz siedzimy i lamentujemy skąd te dwie stówy na rate wziąść. Takie czasy.

Gość bron-ya-aur
Spoko, to nie Twoja wina, to mnie jest trudno zaimponować :P

Gość ElkaPerełka
DzonKillMill30 - ale my tu o naszych potrzebach, a nie imponowacji;)

Gość DzonKillMill30
Elka - wybacz :( Zamienmy Janek na ... Dawid!!! :) I mialas odpisac - nie, nie mam meza, dzieci, jestem z przesliczna kolezanka, ktora, na dodatek, jest nad-inteligentna osoba i czytamy Twoje niesamowite wywody ... itd. Elka - Wasze potrzeby sa mi doskonale znane :( Eh ... moje zycie stracilo sens w chwili, gdy poznalem mechanizmy i sens zycia ludzkiego :( bron-ya ... ale ja jeszcze nie napisalem jakim samochodem jezdze ;)

Gość bron-ya-aur
Z samochodów rozróżniam tylko czarne, srebrne, czerwone... :D

Gość DzonKillMill30
bron-ya - o, to wszystko o Tobie mowi :) W sumie to jestes w moim typie, a jakim typem nalezaloby byc, zeby byc w Twoim typie?

Gość bron-ya-aur
Ja już mam swój typ, Swojego Typa ;-)

Gość ElkaPerełka
Nie Dawid - tylo Alan. Dzieci to Dżesika i Brajan;) Taka jestem nowoczesna:) Mogę byc kim chcę. Ladna jestem....miła być nie muszę;)

Gość DzonKillMill30
bron-ya i nie zdradzasz swojego typa? yyy ... pewnie i tak odczytasz to nie tak ... jak odczytane byc powinno :) Elka - sorry, tam mialo byc ... "Dejwid" ;) Hmm ... mila, czy tez nie - latwo to zbadac, ale w jaki sposob ocenic atrakcyjnosc fizyczna? No i dlaczego takie niskie mniemanie o sobie?!?! Ja zawsze pisze, ze jestem zabojczo przystojny!!! Trzeba w nalezyty sposob oddawac rzeczywistosc :)

Gość bron-ya-aur
Hm, przecież niedawno wyznałam, że się zakochałam. W butach :D Ale rzeczywiście, gdyby się głębiej zastanowić, to każdy mój "eks" miał coś wspólnego z poprzednimi...

Gość DzonKillMill30
Ty to potrafisz zagadki konstruowac ;) Ja pedze ... udanego zakupu :) Elka - trzymaj sie, a w jaki sposob masz podglad na IP? - bo sie troche wystraszylem udzielac w "zakazanych tematach" ;)

Gość ElkaPerełka
DzonKillMill30 - mam, bo sprytna jestem. Na erotycznym tez ciekawie manipulowales. Foty?

Gość DzonKillMill30
Ale dzis, czy wczesniej? yyy ... ale nie manipulowalem, tylko prawde pisalem ... chyba, bo juz sam nie wiem co mam robic ;) Moze mialas racje, ze zagubiony, ale przeciez sie do tego nie przyznam, bo nalezy myslec, ze sie jest najlepeszym, najmadrzejszym i wszystko jest w jak najlepszym porzadku ;) No pewnie, ze mozesz przeslac!!! Przeciez sie nie obraze ;)