Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bron-ya-aur

Zakochałam się w pewnych... butach

Polecane posty

Gość szkoda szkoda
Ok, Karolina Napieralska :)

Gość bron-ya-aur
Zlewają się w jedną plamę z nogami i straaaaasznie je wydłużają 🖐️

ech, świetne są te buty, cudeńka :) zazdroszczę:) też lubię kremowe - ale to dlatego, że do wszystkiego pasują:) i mam dużą stopę a świetnie to kryją:) ale i tak upoluję czerwoną czterdziechę w lakierze :) http://www.fototube.pl/pictures/dsc0419jp2.jpg http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20091217/b6-1-134612_L.jpg http://i2.pinger.pl/pgr217/b07462400025ba3a49915613/Louboutin+kontra+Zanotti.jpg http://i2.pinger.pl/pgr329/f489355a00143b654b1fafa2/trhtrhu.bmp http://zolzajakichmalo.powiedz.to http://www.voila.pl/128/0j438/index.php?get=1&f=1

Gość DzonKillMill30
born - ya ... e-tam, na pewno bym Cie na jakims bledzie przylapal :classic_cool: Tylko ja, niestety, jestem doskonaly :(

Gość bron-ya-aur
Też mam dość dużą stopę, bo 39, ale jestem wysoka, więc to sobie wybaczam :D

Gość DzonKillMill30
Pewnie 187cm, przy takiej "wysokosci" stopa sie nie wyroznia :)

Gość szafa z butami
ja tez mam maly nalog kupowania butow, ale czesto kupuje z przeceny, np latem zimowe, a zima letnie. Ladne i wygodne buty w dobrej cenie ciesza podwojnie.

Gość DzonKillMill30
szafa - przeceny zle wplywaja na Twoje psychike, podswiadomosc juz swoje zrobi. Kupujesz z przeceny = nie mozesz sobie pozwolic na to, co drozsze = czujesz sie jak ktos "gorszy" :(

Gość szkoda szkoda
też często kupuje z przeceny bo uważam że nie bedę przepłacać, skoro cena zakupu danej rzeczy jest dwukrotnie albo i trzykrotnie mniejsza niz ta sklepowa.

Gość bron-ya-aur
Nie, "tylko" 175 :P Ja na wyprzedaże boję się zaglądać w obawie, że jeszcze się zapożyczę, zresztą 39 to chodliwy rozmiar i szybko się rozprzedaje :(

Gość szafa z butami
bzdura, wcale nie czuje sie gorsza :D, ale kupujac sobie ok 20 nowych par w sezonie, lubie jak sa tansze

Gość bron-ya-aur
Wyprzedaże przecież poprawiają humor (i zmniejszają wyrzuty sumienia), faceci w ogóle się nie znają :P

Gość DzonKillMill30
szafa - wybacz prowokacje, myslalem, ze mnie zbluzgasz ;) bron-ya ... e, to Ty niska jestes :x Skoro dane nam znac Twoj wzrost, nr buta, imie - (mniemam, ze Bronislawa) ... to jeszcze waga, liczba lat, ilosc cm w lydce, nr rachunku bankowego i ilosc srodkow na koncie (tak, zagraniczne rachunki tez poprosimy), liczbe dzieci (jesli jest ich mniej niz 5) ... to na poczatek.

Gość DzonKillMill30
Ja nigdy nie kupuje na wyprzedazach :( Ostatnio wszedlem do Levisa, zostawilem 2200 a sprzedawczyni patrzyla na mnie jak na ... ufoludka :( Jeszcze mi chciala gratis dorzucic plecak, podziekowalem :o

Gość ElkaPerełka
DzonKillMill30 zagubiony Snob?

Gość DzonKillMill30
Elka nie, doskonale wiem ... gdzie sie znajduje :) Snob - raczej nie, aczkolwiek kupuje tylko markowe, bo sie lepiej w nich czuje. Wiem, ze to glupie, ale tak mam :o Nie zawsze sie mialo ;)

Gość ElkaPerełka
Najwyzszy szczebelek we wszystkim. Nawet jak zauwazam w Piramidzie Maslova;) Przelewaj dalej te pieniadze na obce konta:) To dobre.

Gość bron-ya-aur
DzonKill - :D:D:D:D:D W łydce mam 33 cm, dzieci brak. Nie powiem więcej bez adwokata. A tak btw, w Levi'sie mają beznadziejnie skrojone jeansy. Lubię Diesel i Wranglera.

Gość DzonKillMill30
Hehe ... czyzbym tylko ja takie tematy tutaj zakladal, ze od razu zostaje rozpoznany? :D

Gość bron-ya-aur
Elka - przeż na kilometr widać, że DzonKill ściemna :D

Gość DzonKillMill30
bron-ya - o matko - to Ty wazysz gora 50kg!!! Ja mam w lydce 36 i 70% kobiet ma wiecej ode mnie :x

Gość ElkaPerełka
Jak sie chce to sie znajdzie. Wbrew pozorom to nie takie trudne. IP też masz wyjątkowe;) Ego wysrubowane i pewna niekonsekwencja w działaniu. Cóż - mozna cos stracić jak się puszcza....wedlug życzen:)

Gość bron-ya-aur
Wszystko wydaję na buty, temu niedojadam :D A tak serio, mam drobne kości, a kg odkładają mi się w bardziej strategicznych miejscach :classic_cool:

Gość szkoda szkoda
niekonsekwencja w działaniu no tak...czyli nie ma na co liczyć...:(

Gość ElkaPerełka
bron-ya-aur - wiem, że podpuchy wali aż się kurzy. Jednak nie bez przyczyny. A buty kupuj. Mam pytanie - masz dobra pralkę?;)

Gość DzonKillMill30
bron-ya to A,B,C, czy moze Z? ;) Elka - IP sobie takie wybralem, poniewaz pierwsza liczba to moj "rocznik" :) Dlaczego podpuchy, pisze prawde :o Za stary juz jestem, zeby sie w taki sposob zabawiac :(

Gość ElkaPerełka
To co tutaj robisz? Milosci szukasz;)

Gość DzonKillMill30
yyy ... a to milosc istnieje? Ja jeszcze jestem u podstaw piramidy ;)