Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mamuska

czy jedziecie w tym roku nad morze?

Polecane posty

Gość pani mamuska

czy wyjezdzacie na wakacje nad morze??Bo taka pogoda nijaka, niewiedomo czego sie spodziewac, no i jeszcze te powodzie a co za tym idzie zanieczyszczony baltyk i niewiadomo kiedy sie oczysci...wlacilam 250zl zaliczki za domek ale mam watpliwosci juz...corce juz obiecalam, maz przygotowuje samochod na wyjazd..a ja??mysle czy warto.... co poradzicie??

ja jestem z nad morza:) Pogoda taka sobie ale wyjazd zawsze jest lepszy niż siedzenie w domu, można się odstresować:)

Gość nie my nie
Pewni gdybyśmy mieli bliżej to byśmy pojechali, ale my z 2 części kraju więc sobie morze darowaliśmy. Jedziemy w góry bo mamy blisko i mam nadzieję, ze pogoda się uda. Nie musi być wcale ciepło byleby tylko nie lało.

Gość jedziemy my upalow nie chcemy
bo nasze dziecko malutkie ;) :D

Jadę w lipcu na 2 tygodnie ;) Ja zawsze rezerwuje wcześniej (styczeń,luty:D).Więc w zasadzie jeśli chodzi o pogodę to ryzyk fizyk ;) Ale od 8 lat co roku jeździmy i mamy farta :D Zawsze upał i tylko 2 razy natrafiliśmy na deszcz i to zawsze w dniu wyjazdu ;)

Gość ja wybieram sie 11 lipca
głowa w chumrach a keidy jedziecie i gdzie ? bo widzę ze masz szczęscie co do pogody więc moze terminy nam się pokryją i będzie słonecznie :D:D

Gość pani mamuska
my tez z drugiej czesci kraju...mamy spory kawalek. A jedziemy w nastepny czwartek

Gość a ja jade16 sierpnia
na 2 tyg , cala rodzina, z 3 dzieci, z pogoda zawsze niewiadomo, a jedziemy w sprawdzone miejsce wiec w razie co wiemy gdzie co i jak. A my tez z drugiego konca Polski, z samej granicy z Czechami

ja wybieram sie 11 lipca----Ja wyruszam 9 lipca ,Międzyzdroje ;) A tak na serio już od 3 lat znajomi zawsze się śmieją i wybierają się z nami bo przyciagamy słońce :D

Gość mama niuni
witam drogie panie ja tez mam dylemat ale chciałabym pojechac ze wzgledu na córcie , co roku od dzieciństwa jezdziłam z rodzicami wiec weszło mi to na dobre w krew, mam termin od 16 lipca i mam nadzieje na pogode , a gdzie sie wybieracie ja do Niechorza kto wie moze sie spotkamy , ja jestem z południa wiec mam troche kilosów do pokonania nie wiem jak córcia to zniesie