Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaaa

Facet na pierwszej randce......

Polecane posty

Konwenanse są ważne, mi się podobało jak mój na pierwszej randce pomógł mi z płaszczem, otwierał drzwi, odsuwał krzesło itd ;) No i nie patrzył się na nikogo innego. Powiem tak - też by mi się to nie spodobało, zwłaszcza że patrząc po wieku to dorosły facet, który powinien wiedzieć co powinien a czego nie powinen w towarzystwie kobiety, z którą się umówił. Mogą być 3 opcje - albo jak pisałam wyżej chciał przygrać maczo, albo chciał sprawdzić Twoją reakcję na to (czy nie będziesz się pieklić i fochować), albo - fktycznie jest typem który rwie co się rusza ;) Ew. czwarta opcja, że mu się nie podobało i chciał Cię zniechęcić, ale z tego co piszesz że on znowu chce się spotkać, to nie wynika ;)

Gość kakaaa
No wlasnie mnie tez tak nie bawi, dlatego chcialam jeszcze poczytać opinie innych ludzi :) Bo już sama nie wiem, czy za bardzo sie nie czepiam..

Gość lolita boska
Ja bym sobie dala spokoj z takim kolesiem, duzo sobie pozwala to co bedzie pozniej? I wogole to chyba nie bylas dla niego tak wazna ze nie zaproponowal zaplacic rachuku.. Ja bym mu napisala co mysle- zwykly sknera i babiarz.

Jakby Ci dobrego słowa nie powiedział to byś rozmyślała czy mu się podobasz , teraz brzęczysz że zaczepia też inne. Więcej luzu , jak Cie nie bawią macanki to powiedz mu że na dotykanie przyjdzie czas bo nie lubisz takich zagrywek z przedszkola i podskubywania. Jak powiesz co lubisz a czego nie to inteligenty facet się dostosuje, sprytny zgadnie wcześniej, a pierdoła nie zakuma nawet po trzeciej podpowiedzi.

Gość kakaaa
Zaproponowal, ze zaplaci, ale powiedzialm, ze sama ureguluje swoją część, chcialam go trochę sprawdzic :) i już jakos nie rwal sie do placenia, znam facetow, ktorzy nawet gdy kobieta zaproponuje, to na to nei pozwalają, to byl taki teścik :). Mysle, ze spotkanie mu sie podobalo, dlugo gadal, jak chcialam juz jechac, to jeszcze zatrzymywal, zeby sobie pogadac itd. Ale nei spodobalo mi sie to tempo, za bardzo byl taki pewny siebie w tym calym flircie :)

Gość lolita boska
Ale po co tlumaczyc facetowi? A skad on sie urwal? Sam pokazal na co go stac, wiec od razu autorka odsieje ferelny egzemplarz:D

Umów się ze mną jestem mniej pewny siebie. A ogólnie to niezbyt jesteś rozgarnięta , skoro zdecydowałaś się płacić i powiedziałaś że nie życzysz sobie sponsorowania, to masz co chciałaś, ciesz się trafiłaś na faceta co słuchał co mówisz.

Gość lolita boska
Przyglup, ma zachowanie mojego bylego, wiec radze autorce olac:D

Gość kakaaa
No wlasnie, na pierwszym spotkaniu troche chyba za szybko, reka co chwile na mojej rece, dloni, potem probowal niby przypadkiem dotknąć mojej nogi, potem zaczal sie interesowac moim łancuszkiem :) nawet chcial mnie przytulic, bo stwierdzil ,ze pewnie jest mi zimno :). hehe luz luzem, wszystko rozumeim ,ale to dla mnei obcy facet, jakos nei potrafie sie przytulac z kims z kim rozmawiam dwie godziny :). Odstraszyl mnie :)

Gość kakaaa
meska pomarancz,a raczej jestem rozgarnietąosobą :) gdybym taka nei byla, pewnei nei analizowalam bym, tylko sie juz pwczoraj przytulala, obmacywala. Nie krytykuj tylko zrozumtez moj punkt widzenia. Poza tym wypada, ze dziewczyan zaproponuje ,ze za siebei zaplaci, dzentelmen i tak na to nei pozwoli :) nawet gdy ona zaproponuje :)

Teraz kobiety starają się być samodzielne, zamiast się kłócić o pieniądze lepiej się zająć czymś innym, ja bym się nie bawił jak i on, nie chcesz by płacono za Ciebie to nie. Jak zwykle kobieta jedno mówi, drugiego oczekuje a myśli o czymś innym.

Gość typowy koles z forum uwodzenia
jak najczestszy dotyk, nie zaplacil ... standard

Gość kakaaa
Co to za forum uwodzenia?

To dotykanie i oglądanie za innymi babami też mi się kojarzy z forum uwodzenia ale tylko to. Proponował zapłatę, ona odmówiła , zapłaciła więc za siebie proste.

Na forach PUA i kursach uwodzenia (płatnych) , są wymieniane różne sztuczki które powinno się stosować przy kobietach. Jest to w skrócie szkoła jak udawać prawdziwego faceta :). By nie być zbyt monotonnym, zaangażowanym i nie bać się kobiet. Nie ma tam nic szokującego.

Gość kakaaa
ok, ale co to za forum uwodzenia, męska pomarańczo?:)

Gość lolitka boska
A kt tu sie klocil o pieniadze? Autorka nic takiego nie mowila. W dobrym tonie wypadaloby zaplacic za towarzyszke. Czy ten facet jakis slabo rozgarniety ze trzeba mu wprost powiedziec " zaplac" ?

To nie jedno forum jest ich teraz całe mnóstwo, generalnie faceci stali się bardziej zniewieścieli i powstały takie kursy jak w 21 dni stać się facetem na 102 ;) hehe.

Gość karate mistrz
daj sobie spokoj z takim gościem, który flirtuje z innymi dziewczynami na waszej pierwszej randce. Najwyraźniej nie zależało mu na zrobieniu na tobie dobrego wrażenia.

Gość lolitka boska
Szkoda że za zniewieścieniem facetow nie idzie ich wieksze dbanie o siebie:D :D hehe

Gość kakaaa
nie bylo zadnej klotni o pieniadze, pojawil sie rachunek, wiec tez wyciagnelam swoj portfel, on mowi, ze zaplaci, ale ja tylko powiedzialam ,ze zaplace za siebie. Gdyby serio chcial zaplacic, to byna to nei zezwolil :).

Gość kakaaa
nie wiem, czy sie zgodze na drugi raz, za abrdzo to mi takei zachowanie nei odpowiada, jakie on zaprezentował. Trafiam albo na bardzo niesmialych facetow albo taki typ jak ten wczoraj, trudno pzonac kogos normalnego :).

Za bardzo marudna jesteś. Faceci są albo do rzeczy albo niedorzeczni. Więc albo będziesz ciągała faceta za rękę (tj. pantoflarz) albo on będzie Ciebie (tj. facet z jajem albo nawet dwoma) :)

Albo będzie Cie facet pytał czy może (i to po 5 razy) w stylu Magda mogę Cie teraz pocałować , albo będzie to robił bez pytania i czasem powodował Twoje oburzenie . Uważam że dla kobiety lepszy jest typ drugi, bo często zamiast się pytać to coś zrobi. czasem głupio czasem niepotrzebnie ale zrobi ! a facet ma działać.

Gość kakaaa
A tam amrudnaa.. nie chce takiego podrywacza ani tez faceta niezecydowanego, a takich tez znam i ostatnio poznawalam, chce normalnego :) hehe Męska pomarańczo skąd klikasz?:)

Z okolic Warszawy. Facet zdecydowany pewny siebie nie będzie się ociągał, wie przecież że kobiety też zmieniają zdanie a wyczekiwanie po 3 lata na "powrót królowej" to bzdura. Stąd facet pewny siebie podrywa nawet jak śpi :D

Gość kakaaa
Ale czasem jest aż za pewny siebie ,co opisałam w postach powyzej :). I chyba mnie zraził do siebie.