Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaaa

Facet na pierwszej randce......

Polecane posty

Gość kakaaa

Byłam na pierwszej randce z facetem, który ciągle probował mnie dotykać, niby przez przypadek. Dodatkowo jak przyszla do nas kelnerka z zamowieniem, to sie do niej tez bardzo usmiechał, ciągle patrzył w kierunku jakiejs dziewczyny, jesli jakas przechodzila kolo stolika. oczywiscie moj dekolt tez co jakis czas zerkał. I w dodatku musialam zaplacic za siebie, z tego co mowil wynika ze jest bardzo oszczedny. Dodam ,ze jest bardzo przystojny, wygadany, prawił mi komplementy. Pyta sie, czy sie zgodze na drugie spotkanie, a ja nie wiem, wyglada na to ,ze to zwykly podrywacz, czekam na wasze opinie. pozdrawiam:).

Gość Falski
a coś o nim bliżej

Gość kakaaa
Znamy sie z portalu randkowego, za duzo o nim nie wiem, Ogolnie wygadany, wesoly, przystojny, chyba skąpy ;) takei odnioslam wrazenie.

ja nie umówiła bym się z gościem który luka na inne laski będąc ze mną na randce.

Gość kakaaa
I chyba sie wiecej na spotkaie nie zgodze, chociaz on nalega, ale odstraszyl mnie tym zerkaniem, skapstwem.

Chyba był na kursie uwodzenia ;) hehe Możesz czekać na niezwykłego podrywacza, ale to może dłużej zejść. Facet wesoły, wygadany oraz szanujący równouprawnienie :classic_cool: słowem ideał.

Gość kakaaa
Uwodzil od poczatku spotkania, ale nei przepadam za typem podrywacza :). Chemia miedzy nami byla, ale to zerkanie, mam wrazenie ,ze to mega podrywacz .

Gość no ideal a co wiecej
z duzym libido :classic_cool: :D

Gość juźka&rysio
Chyba go swędzi cuś. Daj mu nie bądź chytra-rychu.

Gość kakaaa
Czekam na powazne odpowiedzi :) Nie zameirzam mu nic dawać.

Gość juźka&rysio
jak mu nie dasz to i tak kopnie cię w doopę. faceci tacy są, wiem coś o gtym, bo sam nim jestem. a jak widać jemu zalezy na jednym skoro oczy latają mu w każdą stronę.

Gość kakaaa
Nie wszyscy od razu chca seksu, niektorzy cha najpierw poznac dziewczyne. Nic nie zamierzam mu dawać, bo praktycznie go nie znam.

Gość juźka&rysio
rychu: dziewczynę najlepiej poznaje się w łóżku. juźka: to,że go nie znasz w niczym nie przeszkadza.

Gość kakaaa
Czekam na dalsze opiniee. Gdybym chciala seksu, to bym nei psiala o jego zachowaniu, wiec nie piszcie w prosty sposob ze mam mu dać. Kto coś jezcze doradzi

Gość kakaaa
Właśnie widzę :)

Ja bym powiedziała, że warto się spotkać. Albo raczej że nie warto kogoś skreślać na wejściu. Spotkaj się z nim jeszcze raz i zobacz, jak będzie. Daj mu szansę. Jeśli będziesz pewna, że się do niczego nie nadaje, to go olejesz, a póki się wahasz, to myślę, że warto próbować :)

Gość kakaaa
wiem ,że nei można kogoś skreslać, ale takie uwodzenie na peirwszym spotkaniu mnie trochę odstraszyło. Lubię flirtowac, ale lepiej jakos tak stopniowo, a nie tak odrazu..chlopak co chwile niby przeppz przypadek dotykal mojej reki, dloni, w sumie to obcy facet, tempo chyba za duze, albo tak się zachwoują poprostu zwykli podrywacze........

Gość moze to zwykly
kobieciarz?

trzeba zrozumieć chłopca ile by wydał na te wszystkie internetowe randki w ciemno? ile okazji by stracił skupiając się tylko na internautce z randki w ciemno? może była na tyle w ciemno, że postanowił sobie chociaż popatrzeć? zero empatii

Gość kakaaa
Ta nie byla w ciemno, bo widzial fotki :) tu nei chodzi o to , ze sie patrzyl, prawil komplementy i nieu mial usiedziec :) heh. Ale jak ktos przechodzil obok stolika, to zerkal, do kelnerki tez usmieszki, może to taki typ podrywacza? Faceci wypowwiedzcie sie :)

Może chciał przed Tobą przygrać maczo, jak to na niego kobiety lecą ;) Ile ma lat? Po jak długim czasie od poznania na necie si spotkaliście? :)

A co ja z nim wódkę piłem żeby się o nim wypowiadać ? To że z Tobą wyszedł na pierwszą randkę nie oznacza automatycznie że ma nie widzieć świata poza Tobą, fakt powinien poświęcać Ci 90% swojej uwagi bo jesteś jego gościem ale kto dziś przejmuje się konwenansami ?

Gość kakaaa
Ma 31 lat, po 2 tygodniach się spotkaliśmy.

Gość kakaaa
Wiem, że to pierwsze spotkanie, ale dziwnie jesli facet sie gapi w dekolt, krąży wzrokiem za innymi. Kurde no inni faceci sie tak nie zachowują ;).