Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vAnna 20

chcę umrzeć...

Polecane posty

Gość micky 23
chcialem tylo dodac - nie wskakujcie pod pociagi! nie badzcie egoistami i nie niszczcie zycia maszyniscie kierujacym pociagiem ani ludziom ktorzy maja was potem ogladac i sprzatac. no wlasnie.

Gość micky 23
chcialem tylo dodac - nie wskakujcie pod pociagi! nie badzcie egoistami i nie niszczcie zycia maszyniscie kierujacym pociagiem ani ludziom ktorzy maja was potem ogladac i sprzatac. no wlasnie.

Gość to bluźnierstwo
kiedyś będziesz się wstydzić tych słów i poczujesz smak życia, gdy będzie go tak mało, więc nie pisz głupot, nikt nie mówił że życie będzie łatwe

Gość lopiijja
zycie to dno, naprawde nie dziwie sie epidemi samobojstw-np w korei jest

Gość to bluźnierstwo
życie jest takie jak je sobie urządzimy, choć przyznaję że zdarzają sie sytuacje od nas niezależne, ale jest najwyższą wartością którą trzeba cenić

Gość lopiijja
ludzie zabijaja sie z powodu biedy , utraty pracy , spirali dlugow- coz materia zwyciezyla , gdyby mieli bezpieczny byt to by sie nie zabili panstwo ma obywatela gdziesz, mozesz zdechnac pod mostem z 15 dzieci

Gość wheidfhw
łączę się w bólu z autorką:( ale to, że chce Ci się umrzeć nie wynika z Twojej sytuacji życiowej tylko z Twojej psychiki idź do psychiatry, naćpaj się fajnymi lekami a będziesz szczęsliwa

Gość lopiijja
zycie to g,,o

Gość jjoeey
Nie no zygać mi się chce jak czytam te posty ... no poza jednym na poczatku tej strony... kur"a dZieci weźcie się jebnijcie w leb!!! S ja... nie chce żyć bo nie mam po co bo ... kur"a no co ja mam się zwierzać była narkomanka alkochpliczka bardzo chora nie mogę mieć dzeci... przez niedoczynność tarczyvy jestem gruba chodź mam ane nie mam szkoły ani pracy w domu rodzinnym było ciężko ale uciekłam.... mieszkam z facetem ktorego zdradzilam ale go kocham szczerze gdyby nie to że nie mogę tego zrobić mamusi ... już bymnie ty nie było

Gość ahahahahaha
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
ale jesteście sruby hehe beke mam z was :)

Gość gość
Ej ciołki!!! Gratuluję! Odgrzebaliście kotleta z 2010 roku...

Gość gość
MMENTO MORI