Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniasd

Mam pytanie dotyczące przelewu .

Polecane posty

Gość haniasd

otóż dziś ok 20 przelałam pieniądze z mBanku do PKO SA. Ok której godziny będą jutro na koncie??

Gość wklej poprawnie linka
w okolicach 13

Gość haniasd
w środę? :( Pytam bo zablokowałam hasło do serwisu internetowego i nie mogę sprawdzić. Musze się do banku wybrać żeby odblokować :/

Gość dokładnie, w środę rano
otrzymasz pieniądze.

Gość dokładnie, w środę rano
to w takim razie środę rano zarezerwuj sobie na wypad do banku ;)

Gość haniasd
no najwidoczniej tak będę musiała zrobić. albo pojadę jutro ok 12 i w bankomacie dowiem się czy już są :) Dzięki wielkie

Gość DzonKillMill30
Jutro ok. 14 powinny byc!!!

Jutro będzie. Wkleję Ci tabelę z sesjami różnych banków. Sprawdzasz sobie najbliższą sesję wychodzącą po dokonaniu przelewu w Twoim banku i potem przychodzącą w banku, do którego przelewasz. Może się przyda na przyszłość :) http://www.money.pl/banki/elixir/

A jeszcze taka ciekawostka: istnieje coś takiego jak bluecash (www.bluecash.pl). Jeśli zależy nam na jak najszybszym przelewie międzybankowym, to przelewamy kasę na konto bluecash w naszym banku, podajemy konto odbiorcy, a oni wysyłają kasę ze swojego konta w banku odbiorcy do kogoś, kto ma tą kasę otrzymać. Trochę jak zawsze zamotałam, ale chyba wiadomo, o co chodzi :) Dzięki temu przelew jest realizowany prawie od razu, a koszt niewielki (od 1 zł przy kwocie do 1000zł). Ktoś miał fajnego pomysła :)

Gość haniasd
dzięki :) a pro po tej wizyty w banku, to musze jakies dokumenty czy papierki zabrac? czy tylko dowod wystarczy aby odblokowac?