Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :):)aaa

Akcja w hipermarkecie

Polecane posty

Sytuacja wygladala tak, stoje sobie z koszem pelnym jedzenia na srodku supermarketu i czekam na siostre az dojdzie i pojdziemy do kasy.Czekajac tak sobie dobre 30 min zauwazylem ze patrzy na mnie pewna ladna dziewczyna.Doslownie po czasie zauwazylem ze caly czas patrzy na mnie a kiedy ja sie na nia popatrzylem to odrazu odwracala wzrok.W koncu po paru takich akcjach niewytrzymalem i kiedy przylapalem ja jak wisi na mnie oczami usmiechlem sie do niej od ucha do ucha a ona zrobila sie cala czerwona,zrobila bardzo zla mine i poszla do kasy :) pozniej juz tylko patrzyla z byka cala zdenerwowana itp.Nie rozumiem dziewczyny o co wam chodzi :)

Gość h e h e :D
Wpadłeś jej w oko. Ja w takich sytuacjach się uśmiecham, a później zagaduję panienkę i proszę o nr tel. W 90% przypadków otrzymuję go.

Gość tuż za tobą...
tuz za toba stał pewnien przystojniak...:P:P:P

Moze była wsciekla, ze wykupiles ostatni jej ulubiony owoc na stoisku?:) Albo ostatni egzemplarz paczkowanej szyneczki?:) A tak szczerze to skoro zrobila sie czerwona tzn ze ja zawstydziles.

Gość tak ale upewnij się czy
dobre:D Oj przez ciebie zrobiła się czerwona..i dlatego miałą taką minę, z emocji;) Inaczej od razu by patrzyła na Ciebie spod byka..;)

Ale przeciez ja jej nic zlego nie zrobilem :P uśmiechnąłem sie do niej i tylko tyle a ona miala mine jak bym co najmniej zabij jej matke.

bo ludzie jak się czerwienią..to znak, że się peszą..i potem nie kontrolują swoich emocji;) i mają takie miny:)

pewnie byla wsciekla bardziej na siebie, ze zrobila sie burakiem przed takim fajnym facetem. I wiedziala, ze skreslila tym ew. znajomosc.

Gość jestem ciekawa jak wygladasz
heh :)

ze stresu ludzie tez robią dziwne miny;;) a inni głupio gadają;)

Gość tyuijhdgfvbhc
wrzuc fote :P nie no zartuje w necie wszyscy jestesmy piękni :)

Szukanie dziury w całym Musiałeś mieć niezły... koszyk Co tam koszyk :P zawartość koszyka musiała być imponująca :D

Cu-Kru Pu'Dru Szukanie dziury w całym Musiałeś mieć niezły... koszyk Co tam koszyk zawartość koszyka musiała być imponująca A skoro tak imponująca, to może równie imponujący portfel?:D

Ona2222 A skoro tak imponująca, to może równie imponujący portfel? No tego nie wiemy... był z siostrą na zakupach. Może ona płaciła? :D Szukanie dziury w całym I nie mógl to być jogurt zapewne... hmmm Ale zapewne inny produkt mleczny..... :P

hmmm Ale zapewne inny produkt mleczny..... Może np jakis dość pokaźny kefir tudzież kozi ser niezwyklych rozmiarow?:D:D:D

także tego... podobno trzeba straaaasznie uważać... hmm może pora zrezygnować z zakupów w supermarkecie i chodzić na zakupy do pani Jadzi do osiedlowego? Bo pozornie można zaoszczędzić, a co jeśli konsekwencje rozłożą się na lata? :P

Pani Jadzia nie wchodzi w grę. Ma zbyt dużą tę...marżę. A pan Józek, który często tam kupuje Piwo przed zamknięciem to nawet wspominał coś o przeterminowanym asortymencie na towar z najniższej półki.

Pani Jadzie też nie... i co teraz?! Ja się boję pójść do supermarketu :( Jako, że przez Ciebie mam te lęki... to ja proszę o zrobienie zakupów :classic_cool:

Najbliższa sercu każdego mężczyzny jest stacja benzynowa. Nie dość, że całodobowa... zawsze są tam jakieś oktany :classic_cool: a jeszcze całkiem gratis można sobie nieźle podpompować albo nadmuchać Nie mówiąc już o preze.. ncie dla czekającego z utęsknieniem w domu klienta :p

A co jest najbliższe sercu kobiety...? "a jeszcze całkiem gratis można sobie nieźle podpompować albo nadmuchać" Rozumiem. Każdy facet chce mieć twarde opony :classic_cool: "Nie mówiąc już o preze.. ncie dla czekającego z utęsknieniem w domu klienta" Klient nasz pan jak to mówią... :P

Szukanie dziury w całym Zakupy robi też radio-taxi hmm słabo się orientuję... czy można sobie wybrać konkretnego taksówkarza, który dostarczy jedzonko? :classic_cool: czy dostanę pierwszego wolnego akurat :O

Gość do Cukru i Szukaniu dziury
Poczytajcie swoja konwersacje i odpowiedzcie na pewne pytanie: czy z Wami wszystko ok? Bo ja dostrzegam zaburzenie psychiczne..

Najbliższe sercu kobiety jest jej lewa aorta, którą płunie gorąca krew... :p Nie oponuję w kwestii stopnia nasycenia tudzież twardości szczególnie że jednostką napompowania jest... bar a wentyl ma nasadkę bezpieczeństwa, aby nie wdmuchnąć zanieczyszczeń :)