Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna sprawa ta nasz apolsak

Jak bronić sie przed miłością? Da sie?

Polecane posty

Gość licencjatka_ona
do pewnego momentu sie da ;) ale niestety tylko do pewnego momentu ;) ale nie potrafie wytlumaczyć jak... mnie się raz udało. powrót bylego ktorego kochałam, zaczynalam sie zakochiwac znów, ale wiedzialam ze nie powinnam... jak lezelismy przytuleni i czulam ze serce zaczyna bić mocniej to nagle wstawałam pod jakims pretekstem żeby to przerwać, zeby sie w tym nie zatracać. i na szczescie sie udało i sie nie zaangazowałam po raz drugi, bo zwiazek sie rozpadł dosc szybko.

to naprawdę wyrzeczenie :) byc tak blisko , a jednak... jesteś silną osóbką

Gość zdzisiek kondzisiek
A może rozpadł się bo się nie zaangażowałaś?

Gość A ja Ci coś powiem
zdzisiek kondzisiek, to całkiem możliwe. :-D

Gość LucGoscinnie
Moim zdaniem się nie da. Walczyłem z tym przez 3 miesiące i za każdym razem przy próbie odrzucenia uczuć... wracały z podwojoną siłą. Każda próba odrzucenia kończyła się dla mnie duchową męką a pod konieć tzn. przed odkryciem iz obydwoje się przyciągamy, nawet psychiczym wykończeniem. Moim zdaniem niie ma takiej możliwości.

Gość ona2525
tez sie nad tym zastanawiam , jestem w takim " toksycznym układzie", w zasadzie dobry znajomy , oboje jestesmy w związkach , prawie 2 lata sie ciagnie , kontaktujemy sie i zrywamy... przez 2 mies nie ma kontaktu potem jest jakby nigdy nic. ostatnio tak jakos sie zdarzylo , ze przez prawie kilka mies. cisza , po czym on sie odezwał ... rozmawiamy sobie jakby nigdy nic , jakbysmy nie mieli żadnej przerwy , tylko co mnie zastanawia , jego podejscie jest inne i moje , bardziej otwarte , tak jak ktos napisał , ze wraca czasem ze zdwojoną siła ....