Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luliczkaa

Proszę o pomoc-styczniowy numer Twój maluszek

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie Mamy. Mam prośbę...Czy dostajecie do domu darmowe gazety Twój maluszek? Czy posiadacie styczniowy numer 2010? Chętnie odkupię za rozsądną cenę bo bardzo mi na nim zależy. Jest tam zdjęcie mojej córki i chciałam go mieć na pamiatkę.Z góry serdecznie dziękuję!

Gość MatyldaS
popytaj na allegro, albo na forach dziecięcych, np.babyboom

Gość dobra rada...
chciałam ci pomóc...nawet przekopałam całą moją biblioteczkę ale nie stety mam wszystkie numery ale od 2

ale dziękuję za odzew, kurcze dziwne to, bo dostawałam wszystkie numery od porodu, do teraz dostaję, a tylko styczniowego nie dostałam choć opublikowali mój list;/ hehe, ale rozumiecie, fajnie byłoby mieć taką pamiątkę. Będę szukać na wszystkich forach

Ciężko mi powiedzieć, bo jeszcze nawet tego nie widziałam. Dostałam maila 1 lutego z redakcji, że został opublikowany list i zdjęcie, jednak gdzieś się mail zawieruszył i został odczytany dzisiaj:D Także nagrody dla dziecka, chyba już też nie dostanę, bo dane trochę późno wysłałam.Całe 4,5 miesiąca potem:D

nie pamiętam, chyba po prostu Kasia. Jesli opublikowali zdjęcie to jestem tam z moim mężem i 3 miesięczną córką w strojach, hm, galowych bo to z wesela brata, mogłabyś sprawdzić?;-)

Gość marlenka241
witaj ja mam ta gazetke;-) chetnie odsprzedam za dobra kaszke dla synka;-)

Gość marlenka241
twoja coreczka jest na okladce w bialej czapie z paponem?

nie, jak pisałam wyżej, mamy rodzinne zdjęcie gdzieś w środku. ojejku, ale mi się poszczęściło. Dziewczyny, podajcie maila to prześlę Wam mój adres, drugi egzemplarz może być dla mojej mamy, na pewno się ucieszy. (mam nadzieję, że nie jestem zbyt wymagajaca. Gdybyście na kopercie napisały adres zwrotny na pewno się odwdzięcze, marlence poślę kaszkę, a Tobie fajna babko z forum może jakaś kawa ulubiona?;-)

Gość marlenka241
lulliczka podaj twojego maila lub gg bo nie chce na forum podawac;-)

Gość marlenka241
ja tez juz ci poslalam wiadomosc

Odpisałam. No to pozdrawiam dziewczyny i dobrej nocki życzę, jeszcze raz dzięki. Będę spała spokojnie:D

jak otrzymywać bezpłatnie te gazetke, rodziłam w sierpniu, a jak narazie nic mi nie przysłali sylwus232@wp.pl