Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec złudzeń

w jakiej pracy moge zarobic 1000 zl na reke i sie nie narobic??

Polecane posty

Gość koniec złudzeń

praca od poniedz. do piatku po 8 godzin, mało obowiazków, chce tylko 1 tys. na reke?? gdzie szukac takiej pracy?

Gość w szkole na pewno

Gość Może zacznij od siebie
Jako dziwka się nie narobisz, wystarczy że rozłożysz nogi 🖐️

Leviatan... W sklepie moja matka zarabiała 800 na miesiąc, a harowała jak wół. Nie polecam żadnych sklepów... No przynajmniej spożywczaków. ;) Swoją drogą sklepy odzieżowe/obuwnicze (szczególnie w centrach handlowych) to dobry pomysł na zarobek. :) Dużo do roboty nie masz, 1000zł na pewno, a poza tym jakiś rabat się trafi itd. :)

Gość staszek spod monopolowego
w biedronce wykładać towar

Gość tyu marz pozadna piosenke
albo w ochronie lampisz sie w monitor albo podnosisz pilota od bramy

A... Właśnie. ;) Teraz moja rodzicielka pracuje w szpitalu jako sekretarka medyczna. Przez okres stażu zarabiała 900 zł, a po tych trzech miesiącach (bo tyle trwał staż) 1300. :) Siedzi sobie przy komputerze i mówi ludziom gdzie i po co mają iść. ;) Chociaż czasami trzeba napisać historię choroby itd. Tak czy siak: wykształcenia do tego nie potrzeba żadnego. :) Pracuje od poniedziałku do piątku od 7 do 14. :D

Gość Może zacznij od siebie
Dorei, no nie wiem, czy praca w sklepie w centrum handlowym to taki dobry pomysł. Był tutaj gdzieś nawet taki temat, w którym dziewczyny pisały, że praca tam to mordęga. Cały czas na nogach, bo pan kierownik tak sobie życzy, ciągłe skakanie przy klientach, wyzysk, a do tego często trzeba zostawać po godzinach i układać towar....

Gość do pracy na 8 do domu na 12
a może praca od 8 do 12 i zarobki ok. 2000zł? no, niestety raz trzeba wrócić do domu dopiero o 14:30 😭 http://www.vlo.poznan.pl/plan/

W sklepie w centrum handlowym wyciągałam więcej niż 1000 :P miałam 11,83 brutto + 0,05 prowizji za każdy sprzedany z moich rąk towar ;) w ciągu miesiąca ładna kwota wychodziła :) cały etat - 8 godzin dziennie + 2 dni wolnego w tygodniu :)

Gość do pracy na 8 do domu na 12
czy wiecie co to za praca? NAUCZYCIEL

Dorei -> właśnei nei miałem na myśli spożywczaków tylko coś związanego z odzieżą, elektronikom ;)

Pielęgniarka w małej przychodni Wykładowca na uczelni Nauczyciel w lektoracie Ochroniarz w supermarkecie