Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia królewna w Polsce

kupilibyście używane butelki tommee tippee?

Polecane posty

pytam czysto teoretycznie, bo widziałam na allegro jak gość sprzedawał i zastanawiam się, czy ktoś mu to kupi

Nie. Uważam, że 2 butelki (jedna na herbatkę i jedna na mleko) to zupełnie wystarczająca ilość, a to nie jest jakiś szalony wydatek więc można kupić nowe. Wolałabym nowe baby ono niż używane tommee tippee

Eeeee nie.Mogę kupić używane ubrania ale nie art. w którym podaje się czy przechowuje spożywkę.

nigdy w zyciu! ale kupila bym nowe. ja uzywam butelek avent ale przeciekaja jak dobrze nie zakrece, tomee tippee sa fajne ale to jest la dziecka trzeba kupic nowe bo to jest osobista rzecz dziecka nawet jesli mialas dziecko przedtem i nadal masz butelki wyrzuc je i kup nowe lpiej nie ryzykowac, ja mam 4 male butelki 125 ml i 3 duze 260 ml co 2 miesiace wymieniam smoczki na nowe tzn wiekszy rozmiar dziurki te stare wyrzucam

no ja też bym na pewno nie kupiła jeszcze laktator to tak, ale nie butelki

Gość Ja bym kupiła!!!
Serio! Wystarczy tylko wysterylizować albo wygotować, dokupić nowe smoczki i heja! Nie ma śladu po użytkowaniu.

Gość ja też bym kupiła
zawsze to taniej

Gość prezes fanclubu głupiej jagody
ja bym nie kupila , nie wiem po ile sprzedaja takie używane butle, ale wołalabym dołożyć i kupic nową , przecież po dodaniu kosztu wysyłki wychodzi pewnie prawie to samo .

Gość nie bleleee
wole nowe canpola kosztują ok 6 zł i szklane i bardzo dobre

Gość saleminka8
ja na początku kupiłam 2 małe z aventu (na mleko i herbatkę) jak synek zaczął pić więcej niż 125ml kupiłam 2 duże,i teraz mam 4 i wszystkie są w użytku :)

Gość saleminka8
ja wolę plastikowe,szklane są ciężkie i mojemu synkowi by się nie chciało jej trzymać samemu :P a tak sam trzyma butelkę już

Gość assssska
a co to za problem kupic nowe przeciez to pare zlotych kosztuje wole na czyms innym oszczedzic a butle miec nowe

Gość nie twierdze wlasnie tak....
fuuuuuuuujjjjjjjjjjj.............. nigdy w zyciu bym nie kupila!!! a po drugie jak ja bym miala kase wydac na uzywane butelki do tego kupic smoczki ..jeden pies .na to samo wychodzi.... po trezcie nigdy bymnie dala mojemu dziecku do buzki juz smoczka kto uz ja tez mial w buzki...mnie to obrzydza!!!

Gość no ja też bym kupiła. spoko
spoko, można wygotować, kupić nowe smoczki tommee, albo tańsze odpowiedniki w mothercare i ma się bardzo fajną butlę. oczywiście zależy po ile ktoś by sprzedawał, jeśli bardzo tanio to jasne, że warto!

Gość a ja jestem za
wystarczy wygorować , wysterelizować :)

Gość przemowrobel
UWAGA PILNE kupie puste butelki po niektórych alkoholach w pojemnościach 500 ml i 700 ml (wódka, whisky, gin, rum, tequila, likiery, cognac )