Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaa91

CIĄŻA?!!!!! Pomocyyy!!!!

Polecane posty

Gość julaa91

Hej:) mam problem, nie wiem już sama co robić i co myślec.. Mam 19 lat. i boje się ze jestem w ciąży. od kilku miesięcy mam już regularne cykle 31-dniowe. Ostatni okres miałam 28 maja, potem uprawiałam petting w 8 i 9 dniu cyklu. Raczej nic nie byłooo, ale teraz zaczynam się jednak martwić. Cały czas o tym myślę, już nie moge wytrzymać tych obaw. Ciągle mi sie wydaje ze mam już objawyy ciązy itp. Teraz w tych dniach wypada mi owulacja.. Noi brak;/;/ czekam i czekam i nic... sucho. ( nie ma tego śluzu płodnego ani nic). Miesiączkę mam mieć 28 czyli jeszcz troche... Pobolewa mnie brzuch, czasem mam lekkie chwiilowe kłucie w lewym jajniku (nieraz tak miałam wlasnie przed owulacją), piersi mam troche jak przed okresem a poza tym nic.... Czy moge być w ciąży????? Proszęęę poradzcie coś!!

Gość niunkaaaa
nie panikuj, napewno nie jestes :O

Gość staszek spod monopolowego
jestes w ciąży i chuj z tym

Gość dgsdf
Nie jesteś raczej w ciąży..nie panikuj tylko zrób test i sie ejszcze upewnij

Gość a te jaja bujajom sie
idź do spowiedzi , może w zachrystii, ksiąc dobrodziej , zrobi poprawkę....

Gość julaa91
tak tylko słyszałam że test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki... a do miesiączki jeszcze troszke mam;/

Gość julaaa91
Nikt sie nie wypowie???????? żadna nie miała podobnie??

Gość JULAA91
A CO MOZE BYC POWODEM BRAKU OWULACJI? KTORA POWINNAM MIEĆ DZIŚ...

zaczynając od zmiany diety, miejsca zamieszkania, stres, przeziębienie, na chorobie kończąc

Przeważnie brak owulacji jest wynikiem zaburzeń hormonalnych, jeżeli nie dostaniesz miesiączki radziłabym udać się do ginekologa, który przepisze Ci odpowiednie globulki :)

Gość julaaa91
czyli uważacie że przez tzw. petting nie można zajść w ciążę?

O tu dziewczyny sie odzywaja a wiec moje pytanie to jaka jest szansa zajcia w ciaze.wczoraj byl stosunek. okres-2,3,4,5, kwiecien okres-2,3,4,5,6 maj okres-30,31,1,2,3 maj/czerwiec

przez peeting tez mozna ;) ale musi byc wytrysk ;P i oczywisacie uwazac zeby palcami ci nie wprowadzil jego nasienia :/ ;)

przez peeting tez mozna ;) ale musi byc wytrysk ;P i oczywiscie uwazac zeby palcami ci nie wprowadzil jego nasienia :/ ;)

Gość julaaa91
no właśnie... a teraz to już nie mam pewności 100% że nie miał na palcach spermy. Ale chłopak twierdzi że nie miał ...

Gość aniolek1973
Moze zle sie wyrazilas... peeting oznacz przerozne igraszki milosne i seksualne, ale nie dochodzi do stosunku kompletnego tzn nie ma penetracji penisa do waginy czyli jak zaszlas w ciaze? + w 8,9 dniu nie masz jeszcze jajeczkowania przy 31 dniowym cyklu takze spokojna jak do czegos doszlo, to bylo male ryzyko ciazy

Dosyć spora szansa na zjscie w ciąże, mimo że masz nie równe cykle to 14 czerwca jest mniej wiecej po środku Twoich dni płodnych :)

Gość aniolek1973
piszesz, ze prawdopodobnie mial na palcu sperme tak tez nie zajdziesz sperma musi dostac sie do waginy np ejakulacja na wagine lub do pochwy dlatego ze sperma zyje kilka sekund na powietrzu

Gość aniolek1973
autorka pisze ze uprawiala peeting w 8,9 dniu 31 dniowego cyklu to nie sa dni jajeczkowania. chyba ze ja zle zrozumialam

Moja ostatnia odpowiedź była do >> nie możliwe Ewcia. Przepraszam, że nie zaznaczyłam, a co do autorki zdanie wyraziłam wyzej :)

Gość nie na zarty
ale niektore dziewuchy sa glupie! SZOK !! ja pierdziu... no serio, az szkoda slow

Gość M.i.a.
Ewcia ja też miałam bardzo nieregularne cykle i udało się :) 3mam kciuki :)

Gość julaaa91
kurde cały czas bolu mnie brzuch, jakbym miała mieć okres;/