Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kwiatekoooo

Żywotność plemników, ryzyko zajścia w ciąże od przerwaniu przyjmowania tabletek

Polecane posty

Gość Kwiatekoooo

Witam, od około roku biorę tabletki antykoncepcyjne. Brałam je również w tym miesiącu wziełam już 16 tabletek gdy rozstałam się z moim partnerem, więc doszłam do wniosku,że nie są mi one potrzebne a mogłam je odstawić gdyż w przeciągu tygodnia nie współżyliśmy. Jednak współżylam z moim partnerem dzień po odstawieniu, ostatnią tabletkę wziełam o 12 w niedziele a w nocy z poniedziałku na wtorek doszło do stosunku. Na jego członku było sporo plemników jednak do wytrysku nie doszło w pochwie, a po wszystkim przytuliliśmy się tak jak często robią to pary w ciąży tzn. na tzw. łódeczke ale bez penetracji jednak mój partner dotykał członiem pochwy. Czytałam,że w przypadku gdy mężczyzna ma pleminiki na członku i gdy dostaną sie one w okolice mojej pochwy moge zajść w ciąże. Czy to możliwe, że przez takie przytulenie mogłabym zajść w ciąże? Czekam nieciepliwie na odpowiedź. I chciałam się zpaytać również czy jest realna szansa ze gdy wzięłam tą ostatnia talbetke w niedziele a w nocy z poniedzialku na wtorek sie kochalam czy moge zajść w ciąze ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować