Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka93

samsung avila zepsuty dotyk.

Polecane posty

Gość patka93

Cześć, mam problem z telefonem ostatnio czytałam ze dotyk w telefonie nie działa powyzej 36*C i wtedy dotyk mi padł ale kiedy się ochłodziło zaczął działać, ale od wczoraj mam ten sam problem kiedy chce wcisnać 4 wychodzi mi 1 , 5 to 2 tak jakby klawiatura jakoś się przesunęła CO MAM ZROBIĆ? nie mogę zanieść do serwisu taka uwaga :(

Gość do patka93
reset telefonu i po sprawie

Gość dciujedwdn
poprostu oddaj do naparawy albo poczekaj moze się cos zmieni

Gość patka93
mam złanamy simlock i powymieniane części gawarancja mnie nie dotyczy

Gość quarto
poczekaj z kilka dni

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
skoro wteyd po jakimś czasie Ci sie naparwił to poczekaj ;) wiem telfon rzecz święta ;) ale spokojnie poczekaj i bedzie ok;)

Gość lsms;
Moj tato mial ten sam problem i trzeba zrobic chyba kalibracje trzeba wejsc w menu, ustawienia, ekran, kalibracja cos takiego mi totalnie dotyk padl ;] jedyne co to mozna do mnie dzwonic

Gość piter23
witam mam taki problem nie wiem jaki kod trzeba wpisać przy przywruceniu ustawien fabrychnych mam ten sam problem jak klikam na 1 to mam 2 jak na 4 to mam 4 nie moge wpisac kodu ktory zresetuje telefon co robic?prosze o pomoc

Gość piter23
jak na 4 to mam 5

Gość zgaduję dalej
jak 5 to masz 6. Jak 6 to masz 7, jak 7 - to masz 8 :-D

Gość mateii
E a ja byłe dworzu z kolegami grałem w gałe powisiłem na siatce kome i mi chyba ekran się wcisnął,a i troche ekran się wyjął i mam na środku czarną kreskę wyłązcyłem fona i nic czy to dotyczy gwarancji albo wymienić dotyk

Gość pruszczyk2
Mam Samsunga Avile już ósmy miesiąc. Super telefon. Funkcja -bezpieczeństwo- jest ok. Można go zostawić w domu i nikt tam nic sobie nie poczyta. Wczoraj nagle przestal dzialać dotyk. Telefon nigdy nie spadl i wygląda jak w dniu zakupu. Koleś w serwisie ( nie chcialem wysylać na gwarancji i czekać) wymienil dotyk na poczekaniu. Telefon znowu śmiga. Pozdrawiam

Gość kryntek
Witam Cie mialem podobny problem odłozyłem telefon na dwa dni po dwóch dniach wziołem go do reki i działał dotyk skalibrowałem go i wszystko bylo ok przez ok dwa tygodnie pozniej go sprzedałem ale byl sprawny. pozdrawiam

Gość trgfh
może trzeba faceta zmienić:D

Gość taksamoooo
mialam ten sam problem zanioslam do punktu naprawy (nie mialam go na gwarancji) i pan wymienil panel dotykowy caly 80 zl to kosztowalo bo tego neistety nie unikniesz bedziesz musiala to wymienic

Gość Stanek
Witam mój problem jest taki, przesuwał mi się ekran w sensie klikalem na 8 i włączała się 2 początkowo po wyłączeniu telefonu problemu nie było ale po kilku takich zabiegach zepsuł się bezpowrotnie. Wyczytałem, że przeważnie jest to problem digitizera. Więc kupiłem i wymieniłem. Niestety problem nie ustąpił. I tu pojawia się pytanie do Was, co może być problemem mojej Avilli?

Gość trolll123
ja miałem taki sam problem koleś w servisie powiedział ze dotyk posuł i czeba nowy panel za 80zł. Ale rozgręciłem go i tam była taka folia od dotyku ona była odklejona wystarczyło ją docisnąć i tel. dział .

Gość Siwy - serwisant
Mi się przesunął dotyk o 2 cm w dół , - przyciśnij mocniej ekran o 2 cm w góre i bd ok . tak aby za palcem była czarna plamka a dotyk na allegro kosztuje 18 zł z wysyłka pozdrawiam . wymiana ok 5 minut ,