Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala89

pomocy ! ciaża!!:(;(

Polecane posty

Gość ala89

Witam, od około roku biorę tabletki antykoncepcyjne. Brałam je również w tym miesiącu wziełam już 16 tabletek gdy rozstałam się z moim partnerem, więc doszłam do wniosku ,że nie są mi one potrzebne a mogłam je odstawić gdyż w przeciągu tygodnia nie współżyliśmy. Jednak współżylam z moim partnerem dzień po odstawieniu, ostatnią tabletkę wziełam o 12 w niedziele a w nocy z poniedziałku na wtorek doszło do stosunku. Na jego członku było sporo plemników jednak do wytrysku nie doszło w pochwie, a po wszystkim przytuliliśmy się tak jak często robią to pary w ciąży tzn. na tzw. łódeczke ale bez penetracji jednak mój partner dotykał członiem pochwy. Czytałam,że w przypadku gdy mężczyzna ma pleminiki na członku i gdy dostaną sie one w okolice mojej pochwy moge zajść w ciąże. Czy to możliwe, że przez takie przytulenie mogłabym zajść w ciąże? Czekam nieciepliwie na odpowiedź. I chciałam się zpaytać również czy jest realna szansa ze gdy wzięłam tą ostatnia talbetke w niedziele a w nocy z poniedzialku na wtorek sie kochalam czy moge zajść w ciąze ?

Gość To rozstałaś się z nim
A potem jeszcze współżyłaś ?

Gość ala89
Pogodziliśmy się poprostu , doszliśmy do wniosku ,że nie ma sensu sie rozstawać.

Gość ccccvvvvvv
jestes w ciazy gz :classic_cool:

Gość esgt
ja sie calowalam z moim mezem kurwa tez sie boje ze jestem w ciazy:P

Gość Mój mąż miał na palcu
kondoma,włożył mi w pipę i też jestem w ciąży 🖐️

Gość l;efksl
hehe moj maz mi zrobil minete i slina mnie zaplodnil:)

Gość hahahahalol
ja siedzialam tylko na kolanach i cionsza :( łaj?

Gość l;efksl
mailas pecha;/

Gość mmmmmmaaaaaaaa
kochalam sie z chlopakiem od tylu i zaszlam w ciaze a miala to byc 100% metoda antykoncepcji

Gość sratatatatutu
ja sie kochalam "po bozemu" niestety bog mi nie pomogl i zaszlam :D

Gość ja przypadkiem weszłam
do łazienki a tam mój chłopak nago, a miałam dni płodne, szybko zamknęłam oczy ale dzisiaj robiłam test i oczywiście pozytywny :(

nie jestes w ciazy!!! po tabletkach tak łatwo sie nie zachodzi w ciaze!!!ja czekalam 10 miesiecy!!moja siostra czeka juz dwa lata!

ale tabletki to nie cukierki! jak przerywasz w połowie opakowania to jest szansa na to, że akurat masz owulację. troszkę poczytaj ulotkę - to taki papierek w opakowaniu z literkami.

pamietam ze moja mama zaszla w ciaze z trzeci dzieckiem jam miala przerwe ale to bylo 25 lat temu i to byly jakies kombinowane tabletki - teraz juz tego niema. a jak urodzilam moja corke to lekarz mi przepisal - juz teraz niepamietam jakie - ale musialam je brac doslownie o tej samej godzinie bo jak bym zapomniala to bym zaszla w ciaze.

Gość ala89
serio nikt prawie mi nie odp. a ja sie naprawde boje:(

ja watpie zebys byla w ciazy! ale jak masz shize to idz do gina po tabletke PO i po klopocie!

Jeżeli decydujesz się na tabletki to je bierzesz albo nie. A nie, że zrywacie i Ty odstawiasz, a potem się godzicie i znowu je bierzesz. Tabletki dużo zmieniają w organizmie kobiety i nie można z nimi tak sobie żartować. Jeżeli 89 to Twój rocznik to współczuje "sposobu myślenia" w tym wieku.

klara, ale to sposób myślenia typowy dla tego przedziału wiekowego :O i... google wszystko załatwi :O