Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nic, nic nie ma

Szukam i chyba nie znajdę ...

Polecane posty

Musze kupić sukienkę na poprawiny na lipiec i dosłownie nic nie ma :( Wszystko takie oklepane, połowa z nich to satynowe i proste, a druga połowa tiulowe coś, z kilkoma warstwami i szerokie ;/ Różnią się tylko kolorami. Nie ma u mnie żadnego wybory, a szukam w 2 miastach. Chciałabym coś wyjątkowego, coś co mnie zachwyci ;) Jakie macie suknie na poprawiny? A może jest ktoś z Lublina i wie gdzie są fajne sukienki ? :)

Popieram Twoja opinię, przynajmniej jeżeli chodzi o lublin:-( dlatego ja sukienkę na poprawiny sobie szyję u krawcowej. Kilka ładnych i niedrogich sukienek widziałam w tesco w tym pasażu handlowym. Sklep na przeciwko agd rtv. A i w H&M w plazie też było kilka ciekawych.

Dokładnie mam ten sam problem jutro jede zwiedzić Gniezno moze coś tam znajde:( bo w Bydgoszczy katastrofa

U mnie jest wszystko oklepane i z tamtego sezonu (zwłaszcza w Zamościu) :( Ganesh byłam już w Plazie, ale nic tam ciekawego nie widziałam, same letnie sukieneczki typowo na plażę ;) Odwiedzę jeszcze galerię Orkana, pasaż w Tesco - może tam coś znajdę ;)

Gość ni00000
U mnie taki sam problem dlatego w przyszłym tygodniu jadę na świętojańską do Gdyni

Wiem, że drogo moze być (ale moze jakieś wyprzedaże) sprawdź w Soalrze, tam miewaja eleganckie sukienki. I nie zawsze dla starszych pań ;-)

Gość ni00000
Ja byłam w solarze simple i inne i nawet juz nie chodzi o cenę ale o to ze te wszystkie sukienki sa na jedno kopyto

Hmmm może warto jeszcze zwiedzić Olimp? Jest tam kilka bardzo fajnych sklepów. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś w Leclercu na zana był taki sklep firmowy De facto. Mają bardzo fajne rzeczy i w rozsądnych cenach. Żakiecik taki bardziej sportowy mam już 4 lata a kurtkę zimowa 3 i są w świetnym stanie. Kiedyś też fajne sukienki były w Novej przy dworcu głównym PKS( obok novej jest mały targ a za nim mini market i w tym mini markecie na dole są sklepy i tam też kilka ładnych sukienek widziałam) może coś pomogłam;-)

Może w piątek będę w Lublinie to pójdę w te wszystkie miejsca :) W Zamościu jest De facto i tam moja świadkowa kupiła sobie sukienkę na poprawiny, ale na ślub tez jeszcze nic nie znalazła. Ja chciałabym jakąś czerwoną sukienkę, ale tu jest taki mały wybór i wszystko oklepane. Później idzie się na wesele gdzie wszystkie dziewczyny mają identyczne sukienki :)

Tak sobie jeszcze teraz pomyślałam że na ulicy Świętoduskiej(też blisko dworca Pks) jest 2 albo 3 fajne sklepy. W jednym to jest bardzo bardzo dużo sukienek i różnych stylach. Może tam coś znajdziesz.

Gość jenk
A w Monnari?