Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wywłoka

Chcę sie stad wypisać....

Polecane posty

Witam:) chciałabym sie wypisac z Kafeterii, nie wiem tylko do kogo się z tym zwrócić i jak powinno wygladać wypowiedzenie? Bardzo prosze o pomoc:)

Wypisanie sie stąd da mi możliwość rozwoju w realu, Kafee mnie ograniecza- moja decyzja jest nieostateczna:(

napisz podanie i wyslij do mnie na maila 2 zdjęcia tzytzkw wskazane wpisowe przepada ale dostaniesz skierowanie do dobrega analityka od psychozy

Gość buntownik z wyboru
podobno w realu płacą...:)

Porada bezpłatna??? Dobra, ale fotki nie wyślę...nie mam załącznika w mailu:(

Napisałam do Administratora, chyba musze odczekac na odpowiedź, jak myslicie?? I jaki bedę miała okre wypowiedzenia, skoro mieszkałam tu ponad 7 lat? 🌻wywłoka- ale z rodowodem:) 🌻

MATKO.....WYWLOKO.......RECE OPADAJA JA CIE CZYTAM.....A IDŹ W PIERONY..........WPISOWE PRZEPADA GŁUPTOKU.........

Przepada??? ale przeciez...dlaczego???? Na jaki cel zostanie wydane?? A moze na leczenie np. MYervina?

Gość jestem zacofana
Wpisowe bedzie przeznaczone na Centrum Uzaleznien Kafeteryjnych żegnaj i badź dzielna w realu ...bedzie nam ciebie brak:(((

A to ja chce sie zapisac do CUK:) Przyjmiecie? Podać mi tu Regulamin i wzorce podań:)

No co? Co dobre? wyraziłam chęć do wypisu o 12.45 a jest 14.15 i dalej tu kwitne....:(

No... niby logiczne- nie logowac się...ale spróbuj to robić, skoro rano otwieram oczy i widze rózne, apetyczne tematy...:) I kupe ludzi na Kafee...ktos zagada, ktos zbluzga ...pisze tu, czas ucieka i tak juz latek 7....:( A w realu, cóż, obowiazki, zmartwienia...jakies dzieci, jakis obiad, zakupy....Postanowiłam sie wypisac...

trzeba umieć oddzielić rzeczywistość od fikcji. wtedy nie będzie problemu z tym,żeby wejść tu czy na inny portal i posiedzieć chwilkę. nic w tym przecież złego:) byle z umiarem

Gość gość
tez się chce wypisać, ale widzę że nie da rady, Musze w takim układzie zmienić adres mailowy. Co za bezsens. Może ktoś mi pomoże ?