Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedyna w swoim rodzaju.....

Czy istnieją normalni faceci?

Polecane posty

Gość ubrane fakty
jestem za!

Instynkt to nie wszytko (bo instynktem nazywamy wybór, którego nie potrafimy niczym wyjaśnić, czy uzasadnić, czyż nie?), ja nie wierzę w te slogany o kierowaniu się sercem, bo i tak całe centrum sterowania znajduje się pod czaszką

instynkt to jedno a intuicja to drugie - podwójny matołku, obu nalezy słuchać! instynkt, to pociąg do potrzeb zakorzeniony przez naturę, intuicja, to zbiór wiadomości w podświadomości

Gość ubrane fakty
moniaczka29- wiem,bo nie chcemy by nasze podejrzenia okazały się prawdziwe,ale czasem dla zdrowia psychicznego i mniejszego rozczarowania należy sprawdzić czy przeczucia==prawda. głowa do góry poboli trochę potem przestanie.

Intuicja czy instynkt która niestety-sprawdza się. a czemu nie potrafimy dokonać wyboru?ano właśnie między innymi dlatego, że czasem zastanawiamy sie, co jest faktem, a co tylko "dziwnym " przeczuciem...gdyż wielu uważa że ' przeczucia, czy intuicja" to jakiś wymysł.. a niestety tak nie jest. ja w swoim życiu zawsze miałam " te swoje przeczucia" w które nie chcialam wierzyć.. a szkoda. dziś bym tak nie cierpiała pamiętaj, że rybka zawsze wyczuje kłamstwo, zawsze wyczuje kiedy masz zamiar zacząć się od czegoś migac..zawsze... to jest okropne uczucie, które męczy, bo przecież każdy chce wierzyć że wszystko jest ok

Gość Wybaczcie ale nie uwierzę
zawsze szczery, dlaczego mnie obrażasz, przyrównując do Dominika1000, który ma nierówno pod sufitem? Ja nie wieszam na mężczyznach psów, tylko nie rozumiem, co za czasy, że teraz tylko hedonizm króluje. A gdzie uczucia, ta piękna magia, motylki w brzuchu, unoszenie się z radości w obłokach? Sam powiedz, chciałbyś być potraktowany jedynie jak kawałek mięsa? Dlaczego ktoś, kto szuka rozrywki, nie może powiedzieć jasno kobiecie, że tego szuka (w końcu to jego sprawa, jakie życie chce prowadzić), a ona albo to przyjmie (jeśli szuka tego samego), albo pójdzie szukać innego? Przecież jest wiele kobiet, które chcą przygód. To nie można byloby oszczędzieć sobie nawzajem czasu i cierpienia, z góry mówiąc, czego się oczekuje od drugiej osoby, jak w ogłoszeniach na portalach randkowych czy na fast-date? Tylko o uczciwosć mi chodzi.

"A tak serio, to często dobrze mówisz" Potwierdzam, np patrz post ZSa z godziny 20:14 człowiek wyjdzie z tej kafeterii na chwilę i takie rzeczy takie rzeczy lusiu!!!

zawsze szczery a wiesz że była u wróżki i co mi powiedziała żebym drania zostawiła ale nie chciałam być mądrzejsza

zawsze szczery, czyli nie wierzysz ani w teorię ewolucji - dobór naturalny i instynkt, ani w istnienie podświadomości - intuicja

zawsze szczery nie masz ty nic do roboty tylko na babskim forum ględzić myslisz, że szydełkowanie byłoby właściwsze???

czyli nie wierzysz ani w teorię ewolucji - dobór naturalny i instynkt, ani w istnienie podświadomości - intuicja a ty jak oceniasz swoj stopien czytania ze zrozumieniem paszczatko?

Zawsze szczery, nie trafiłeś, bo ja niczyją kochanką nie byłam, nie jestem i nie będę. Zajęci i żonaci dla mnie nie istnieją. A poza tym wciąż mnie nie przeprosiłeś za to paskudne porównanie do Dominika. Wrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

"Lucy, żeś gafę palnęła, że nie wiadomo skąd się bierze intuicja lub instynkt " wiem, wiem, ale juz mi sie nie chciało wyjaśniać, ze chodziło mi o kierowanie się intuicją. Zostawiłam pole do popisu Waszemu logicznemu myśleniu i świadomości ludzkiej omylności w formułowaniu myśli :-) Ike, celowo tak napisałam, przewidując, ze będziesz przynajmniej miała pretekst do wyjścia z ukrycia :P ;-)

Ike, celowo tak napisałam, przewidując, ze będziesz przynajmniej miała pretekst do wyjścia z ukrycia czasami jednak można na ciebie liczyć :P

Ike, celowo tak napisałam, przewidując, ze będziesz przynajmniej miała pretekst do wyjścia z ukrycia ike, nie wydaje ci sie, ze lusia robi sie coraz bardziej cwana?

paszczatko? co, proszę? to zapewne był komplement:P podpisano- wresosna:P

zawsze szczery - albo przeprosisz, albo odwołuję to, co o Tobie powiedziałam.

ike, nie wydaje ci sie, ze lusia robi sie coraz bardziej cwana? a tobie wydaje się, że wykopię sobie grób i się z tobą zgodzę ?