Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość unhappy-selena

BRUZDY nosowo wargowe,OCHYDNE kreski w wieku 16 LAT!!!

Polecane posty

Gość unhappy-selena

16 lat,mlodosc,piekno??NAJWI DOCZNIEJ JESTEM JAKIMS WYJATKIEM!!! Zylaki,bielactwo,zeby... Ale tego,tych pier******ch kresek przebolec NIE MOGE. Mam ochydne,glebokie krechy idace od nosa do ust,sa to zaglebienia a w srodku nich taka sucha kreska.Zmraszczki mimiczne,bruzdy **** wie co... Wygladam obrzydliwie przez to.One mnie tak koszmarnie SZPECĄ,fuj! Jeszcze niedawno ja-przyklad dziewczecosci,ladnej buzi,bez krost,bez niczego.Dzis mam krechy na gebie,ktore pojawiaja sie u starych ludzi.Ja mam 16 lat.Jak nic. Nie wiem jzu co mam robic.Plakac mi sie chce.Mam chyba sucha skore.Kiedys pojawily mi sie ciemne wagry na nosie i cieliste,malenkie grudki na czole.Zaczelam czytac te chore opinie i smarowac sie jakimis brevoxylami i innym dziadostwem,co mni wysuszylo skore tragicznie.I nie wiem,czy to nie jest od ego,od suchosci.Unikam tlustych kremow jak ognia,bo boje sie ze wyskocza grudki,a w ramach desperacji siedze w calej twarzy wysmarowanej tlustym kremem z soraya na zmarszczki i tlusta nivea. Plakac mi sie chce. Starz jest tragicznie brzydka i nie atrakcyjna przez te kreski.Gdyby nie one,naprawde wygladalabym jak inny czlowiek... Tez przytylam i mam nie dosc ze twarz szeroka to pulchna...Tlusta...Wiec to chyba moglo tez sie zrobic od obzarstwa... Mam te kreski tez kolo oczu...One tworza taki odstajacy tłuszcz razem z tymi na dole bruzdami... Bardzo prosze o prawdziwa pomoc bo nie wiem co bedzie a juz lato zaraz a ja jak wygladam ;( ... U mnie jest to strasznie widoczne i glebokie,w przeciwienstwie do wiekszosci... pomocy ;-( http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-06/a9afc9cf.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować