Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcd-załamana

21lat i rozstępy na piersiach

Polecane posty

Gość dcd-załamana

hej dziewczyny pomozcie zawsze miałam ładne piersi nie za duże 75 B ale jestem szczupłą osobą i dobrze z takim rozmiarem wyglądam... az niedawno zauwazyłam ze mam takie zaczerwienienia i rówki jak rozstępy czy to mozliwe?? co mam robic błagam pomóżcie:( ps od nie dawna zaczełam stosowac serum modelujące do biustu - czy to jest mozliwe zeby po tym mi to sie stało:(

Gość dcd-załamana
no własnie próbowałam zanalezc jakies inf dotyczace tego serum ale zadnych negatywów nie było...

w wieku 18 tez mozna miec rozstepy ;D na szczescie ja nie mam, ale za to kolezanka ma.. wiaze sie to z tym że szybko chudniesz tyjesz itd.. tak samo działa jak na posladkach ;]

Gość postaram się byc kulturalna
U mnie rozstępy pojawiły się wraz z piersiami bo bardzo szybko mi rosły jak już zaczęły. Bardzo długo były wyczuwalne nawet przy dotyku.

Gość rottek
spróbój nosić cycełe na plecach, to ponoć pomaga. wspomóż się klamerkami firmy WoodBoobs&HardNipples. Powodzenia.

Gość dcd-załamana
no ale ja mam wage od kilku lat taka samą...

ale czy piersi szybko rozmiary zmieniaja, raz rosna raz maleja i znowu rosna.. wlasnie z tego sie biora te rozstepy.. mi ogolnie zaczynały szybko rossnac piersi.. do 17 roku zycia mialam 75C teraz mam prawie 19 lat i piersi mam wieksze :/ widze po staniku .. tylko nie wiem jaki kupowac bo ogolnie jestem szczupła a piersi mam :|

to efekt tego, ze skóra się rozciąga, nie za ładnie to wygląda, fakt, ale po jakimś czasie rozstępy robią się jaśniejsze i mniej widoczne. Musisz zacząc uzywać kremu specjalnie na rozstępy. Nie będzie ci ich wtedy przybywać, a te co już sa zbieleją.

Piersi są głównie zbudowane z tkanki tłuszczowej, więc każde zachwianie i zmiana wagi powoduje widoczną lub nie zmiane rozmiaru a co za tym idzie...zmianę struktury skóry. Rozstepy sa tez uwarunkowane genetycznie i niekoniecznie muszą się wiązać z wahaniami wagi. Nie wydawaj góry pieniędzy na drogie kremy bo na istniejące rozstępy nie ma rady, można jedynie zmienić ich kolor z czerwonego na biały. Zamiast tego serum, które pewnie kosztuje majatek uzywaj zwykłej oliwki, olejku lub kremu i poświęcaj codziennie godzinkę na masaż piersi (może to robić też Twój chłopak:P )

Znam ten problem, mam 23 lata a rozstępy pojawiły sie też razem z piersiami, mam rozmiar 75D więc są duże, a rozstepy widoczne, w ogóle skóra jakaś taka rozciągnięta się zrobiła, nie są takie jędrne :/ Ale cóż, życie... staram się na to nie zwracać uwagi, stosuję jakies tam kremy, ale bez rewelacji...

tkanka tłuszczowa ;D a niby skad mi sie ten tluszcz bierze jak waze 50 kg i mam 162cm wzrostu? ja mam problem z kupieniem dobrego stanika, góry od stroju kapielowego.. nawet nie moge nosic bluzek bez ramiaczek bo od razu klap! i widac jakbym miala je niekształtne

pewnie ;D ja codziennie przy kapieli je masuje ;) jeszcze sa jedrne! hehe ale moja łopatka ledwo ten ciezar znosi

eweLinka ;)) ---> myslisz, że pierś to jeden wielki gruczoł? to, że jesteś szczupła nie znaczy, że Twoje piersi zbudowane są wyłącznie z mięśni. A to Twoje "klap" spowodowane jest brakiem ćwiczeń.

nie rozumiesz mnie ;) klap czyli jak ubiore ta bluzke ;D jest za ciasna poprostu, za duze piersi dlatego.. a mam jedrne piersi i bardzo o nie dbam ;)

No faktycznie Cie nie rozumiem...bo po prostu piszesz nie na temat. Weszłaś tu żeby sie pochwalic i zdołować autorkę czy chcesz pogwiazdorzyc trochę...:-O

Duże czyli jaki rozmiar??

Jak napiszesz 75/80 D to padnę trupem:)

Gość nie bierzesz przypadkiem tabsó
nie beirzesz przypadkiem tabsów ? tabletki anty powodują gromadzienie wody w organiźmie i przez to piersi nabrzmiewają i pojawiają sie rozstępy ja miałam obrzmiałe piersi przed każdą miesiaczką i właśnei wtedy pojawiały się rozstępy.... nic się nei martw, z czasem nawet bez stosowania kremów czy olejków rozstępy zbieleją i zwężą się, będą mniej widoczne zadbaj o to by mieć dobrze dobrany stanik czyli odpowiedni obwód pod biustem i odpowiednio duża miseczka zbyt luźny obwód stanika powoduje obwisanie piersi a zbyt mała miseczka deformuje piersi (stłamszone w zbyt małej miseczce piersi są źle ukwrione i skóra robi się niejędrna )

pisalam wyzej ze mialam 75C ! a teraz nie wiem :/ ale widze ze wiekszy mi by sie przydał :/ w czwartek jade kupic... i nie pisze zeby sie pochwalic :/ wymyslacie bo nie macie na kogo najechac :/ za długo byłyscie miłe

Gość Wiek nie gra roli
Przecież to proste. W sieci pełno informacji o przypadkach leczenia rozstępów piersi u dziewczyn (jeśli nie dziewczynek) w wieku 13 lat. Liczy się profilaktyka, stosowanie się do kilku rad. Ja od dłuższego czasu realizuję plan z tej strony http://rozstepyusuwanie.com.pl/rozstepy-piersi.html i jestem zadowolona z efektów. Ale to wszystko zależy od wielkości twoich rozstępów. Im większe tym gorzej jest je leczyć...

Gość bgfvdc
Masuj je. Póki są czerwone, możesz wpłynąć na ich wygląd, później już nie bardzo. Aczkolwiek ja mam rozstępy na wielu częściach ciała odkąd miałam jakieś 13 lat i za bardzo mi to nie przeszkadza. ;) Niektóre zjaśniały i nie widać ich, a inne też niezbyt rzucają się w oczy.

Gość WikiOPL
Zajrzyj sobie na stronkę o rozstępach http://rozstepykrem.pl/ . Jest tam sporo przydatnych artykułów o tym problemie. Znajdziesz też tam ranking najskuteczniejszych według autorów środków na rozstępy. Może wypatrzysz coś co pomoże ci pokonać twój problem, bo przyznam, że rozstępy mi też nie dają spać po nocach. Powodzenia.