Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaWturku

związek z turkiem ... pochodzenie tureckie

Polecane posty

Gość pani GINEKOLOG
ja jestem z turkiem od 7 lat i jestesmy szczesliwy , jest naprawde super kochankiem, wogole on nie jest inny od polaka, ale moze dlatego bo on nie wyznaje islamu tylko jest nowoczesny

Gość pani GINEKOLOG
wogole nie wiem o czym piszecie lima itd, moj kochany nigdy na mnie reki nie podniusl

Gość hmmmmm:)
ojojojk - a gdzie to było, jakie miasto? któraś się skusiła. przystojni byli chociaż? a Turczynki mają te chusty ?

Gość pani GINEKOLOG
nie mozna tak oceniac ludzi, kazdy jest inny. Ja takze nie lubie jak Niemcy na Polakow mowia zlodzieje i pijacy bo nie wszyscy tacy sa, wiec tez nie powinniscie na Turkow wyzywac bo kazdy jest inny

Gość ojojojk
Inegol, pisałam przecież. Z turczynkami bardzo różnie, od takich całkiem zaburkanych poprzez zakryte normalnymi ciuchami od stóp do głów w chustach lub bez, po ubrane "normalnie" (nawet spódniczka mini ale zawsze z kryjącymi rajstopami) zarówno z chustami jaki bez chust czyli pełna dowolność. Jak wyjechaliśmy raz za miasto to więcej było takich w burkach, natomiast na targu pełen misz masz. Chusty za to tam są piekne i tanie jak na jakość jaką przedstawiają. Normalnie ubrane są przede wszystkim młode turczynki, od tych które były w naszej grupie biła co prawda pewna wyniosłość alemimo to były bardzo miłe i starały sie nam wyjaśniać sprawy zwiazane zkultura i zwyczajami. Z tego co mi sie wydaje to chyba żadna sie nie skusiła, przynajmniej nie wyglądało na to bo ostatniego dnia dość przybici chodzili ;p Ogólnie nie gustuje w tym typie urody, ale koleżanka z która byłam twierdziła że są całkiem przystojni, tylko co z tego skoro ich sposób bycia odrzuca. Kilku z nich było potem na projekcie w Polsce i zachowywali sie zupełnie inaczej, bez tej bezczelnej nachalności ;/

Gość ojojojk
Druga strona medalu, ze niektórzy twierdzili iż na wczesniejszym projekcie na którym były polki to się z nimi zintegrowały aż za bardzo ;/

slyszylam ze turczynki moga byc nawet zabite za niemoralne zachowanie, i musza czekac do slubu. bo inaczej brak szacunku. w Polsce, wiesz pewnie sie bali, jednak u nas masa rasistow. tylko czekaja na powod.

Gość sdfghjk
ojojojk - to tylko ich słowa. pamiętaj, że to kłamczuchy straszne, i nienawidzą kobiet, szczególnie europejek.

Gość pani GINEKOLOG
to nieprawda jak moze mnie moj partne turek nienawidzic? skoro jestesmy od 7lat razem,to jest smieszne co niektozy pisza, a byliscie wogole w turcji ,znacie turkow,moja najlepsza kolezanka jest turka jest normalna chodzi w mini i jeszcze jakos nikt jej za to nie zabil ....rozmawiacie o tematach a wogole pojecia nie macie

Gość ojojojk
Nie uważam ze gdyby któryś z panów naskoczył na takiego za nachalność w stosunku do nas to byłby rasizm, moim zdaniem normalne zachowanie. Tam same niejednokrotnie miałyśmy ochotę dać im w pysk... ale inny kraj, woleliśmy nie kusić losu, choć i facetów nie turków ( z naszej i pozostałych delegacji europejskich) nieraz ręka świerzbiła ;/ Ale faktycznie pewnie będąc tu wiedzieli ze już wiele rzeczy im na sucho nie umknie

Gość ojojojk
hmmm - tu nie o Turczynki chodzi a ogólnie o muzułmanki i to głównie od rodziny zależy. Mam znajoma w Danii, tam podobno to straszny problem jest bo dziewczyny sie zakochują w nie muzłumanach a potem dziewczyna znika, znajdują ja potem gdzieś w ogródku u ojca zakopaną albo i nie znajdują... Z resztą Turcy w porównaniu z Tunezyjczykami to i tak nawet na własnym gruncie są ok... Im jest najblizej do europy z tych wszystkich krajów

Gość pani GINEKOLOG
i wlasnie tak sie rodzi nienawisc do innych ras czyli RASIZM....tak to sie zaczyna

Gość ojojojk
paniGINEKOLOG oby nie było jak z moją znajomą, 2 lata po slubie, ona sadzi ze to idealny związekże on jest cudowny, namiętny co prawda zazdrosny i zaborczy ale to z jego wielkiej miłości wynika. A za plecami...

Gość ojojojk
No jeśli tak to sie zaczyna to jak widać nie bierze sie z niczego. Rozumiem że to inna kultura ale skoro oni nie mają szacunku do mnie to ja do nich. I nie twierdze że nie da sie z nimi normalnie porozmawiać, czasem się da. nie twierdze też że nie ma odstępstw od tej reguły, jeden z tych 10 był bardzo miły, sympatyczny i rozgarnięty.

to straszne. czytałam o tych morderstwach, tam kobieta jest nikim :o a komplementy jakie prawili? nachodzili w hotelach? żeby tylko do EU nie weszli :(

Gość ojojojk
hmmm.... oczywiście ze wejdą,to tak na prawdętylko kwestia czasu, z drugiej strony, na co im to jak unia i tak się sypać zaczyn ;/

Gość pani GINEKOLOG
ojojoj.....czy ty nie umisz czytac ....my jestesmy ze soba siedem lat ....i jest tak jak na poczatku

Gość ojojojk
paniGINEKOLOG gwoli scisłości, Turcy nie są innej rasy niż my, są innej narodowości i zazwyczaj innego wyznania

Gość ojojojk
Ale mówię tylko że z jej punktu widzenia też, on tak zazdrosny był juz przed ślubem

Gość pani GINEKOLOG
ojojo ,nie udawaj takiego madrego lub madra, bo oni sa tez z innej rasy nie tylko narodowosci , wiec jesli mowicie zle o inny rasach lub narodach to jestescie rasistami tak jak hitler zydow nienawidzil....

rasistami?? wiesz co robia muzumanie ze swoimi zonami??/ wiesz ile moich kolezanek nie wrocilo do domu? wiesz ile kobiet dziennie jest bitych wiesz z ilu kobiet zrobiono niewolnice ??? wiesz ile matek placze za swoimi dziecmI? wiesz ilu matkom odebrano dzieci !! jak wiesz to siedz cicho bo nie bez powodu sie mowi ze turki najgorsze skurwiele!

Gość fotel
Turcy w EU nie beda.!!! poczytajcie, dostali kosza :)

Gość ojojojk
mówię konkretnie na podstawie własnych doswiadczeń, nie nienawidzę ich, bo to nazbyt silne uczucie. Po prostu na podstawie własnego bagażu doswiadczeń i obserwacji nie mam ochoty wchodzić w bliższe relacje... To że kogoś toleruje nie oznacza ze od razu muszę go lubić, tak samo jak i on mnie rasy są 3 biała, czarna i żółta ew + mieszańcy mieszańcy (np. kreole, metysi, mulaci, zambo)... to że są ciemniejsi nie znaczy ze są innej rasy

Gość ojojojk
prawdazawszeciezaboli_24 Ale fakt faktem kobiety - wyznawczynie islamu w Turcji właśnienaj najlepiej mają, tam nie ma az takiej przemocy jak w innych krajach arabskich

Gość ojojojk
a to ze hitler zydów nienawidził to się ANTYSEMITYZM nazywa, Rasista był bo ŻÓŁTYCH I CZARNYCH nienawidził, a NACJONALISTĄ bo uznawał wyższosć naroduniemieckiego ponad inne

Gość ojojojk
wiesz druga koleżanka niby szczęśliwa, mieszkaja w turcji, z nikim z polski poza kontaktem przez fb od slubu sie nie spotkała, twierdzi ze jest szczęśliwa, wiec pewnie tak jest. Ale z drugiej strony siedzi cały czas w domu, bez męża ani rusz, bo nie zna języka, na kurs musi sie min 6 osób zebrać a to małe miasteczko więc nie da rady, najblizszy kurs 9 godzin drogi w istambule, to za daleko... Ale niektórym taki tryb życia podobno odpowiada

Gość ojojojk
hmmmm... pytałaś jakie nam komplementy prawili?? praktycznie to kiepskie, ładne włosy oczy bla bla, naczęściej jednak proponowali sex wprost albo że zaprasza wieczorem do siebie na integracje miedzykulturową ( a figę ;/).... człowiek musiał uważać gdzie siada żeby miejsca obok były przez inną narodowość zajęte bo inaczej zaraz łapsko na plecy wędrowało albo za tyłek złapać próbowali...

Gość fotel
po co jeździcie na takie kursy? a tym swoim pasztetom tureckim też proponowali sex, czy tylko europejki maja za kurwy :D

Gość ojojojk
tylko europejkom, a te ich wcale pasztetami nie były, przeładne dziewczyny