Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mylka

siedzenie w domu z dzieckiem

Polecane posty

Gość mylka

Siedze z dzieckiem juz 3,5 roku musze z kims popisac,bo juz nie wytrzymuje psychicznie! Moj maz nawet sie kwapi, zeby mi pomoc znalesc prace pisze, ze pomoc, bo ciezko jest cokolwiek znalesc.Mieszkam za granica jak tutaj przyjechalam mialam wiecej sil, motywacji! Udalo mi sie szybko znalesc parce.Teraz nie moge tego samego o sobie powiedziec nie mam sil na nic nie chce mi sie nawet wstac!Zyje, bo zyje nic mnie nie motywuje. Poradzcie mi co mam ze swoim zyciem zrobic

Gość zxcvbzxdfghyuxfgh
rozyczka111@poczta.fm jak chcesz pogadać to pisz. ja też siedzę w domu ale z dwójką i nie jestem zdołowana. może ci się udzieli :)

Gość czesc ja tez mieszkam
za granica 3 lata i nie moge znalezc pracy.Teraz czekam az ktos sie w koncu odezwie.W co watpie,bo szukam pracy od roku

Witam dziewczyny ja tez siedze w domu z dwiema coreczkami bardzo bym chciala wrocic do pracy ale niestety mlodsza corka ma dopiero 6tyg i ciezko mi znalesc opieke mysle ze jak bedzie troche wieksza to bedzie latwiej;)

Gość Słonecznik :)
a warunki finansowe pozwalają wam siedzieć z maluchami w domu?

Gość bele de jour
a skad jestescie dziewczyny?? Ja tez siedze z coreczka w domu i juz dostaje na glowe

Mnie warunki pozwalaja na to ze moge siedziec z dziewczynkami ale to juz trwa prawie dwa lata i po prostu juz dostaje swira jestem z częstochowy

Gość mylka
super, ze sie odezwalyscie ! zawsze razniej Ja chce isc do pracy,bo juz nie moge wysiedziec w domu mam jakas handre nie mam wogole motywacji.Pracy szukam kilka miesiecy w miedzy czasie lapalam prace na chwile,ale marze o pracy na dluzej niz miesiac, zeby miec juz jakas ciaglosc.

Gość mylka
ja moge siedziec w domu jesli chodzi o finanse,ale juz nie chce siedziec... mieszkam w Irlandii

Gość bele de jour
ja mieszkam w UK. Jestem teraz na macierzynskim i poprostu wysiadam. Dobrze, ze niedlugo lece z mala do Pl bo chyba bym naprawde zwariowala

Wampirek ja też jestem z Częstochowy i też siedzę w domu. Tylko w przeciwieństwie do was ja to lubię :)

Gość mylka
widze, ze nie tylko ja mam takie stany wyjazd do Polski napewno dobrze Ci zrobi ja jak jade do Polski to jest ok,ale jak wracam to jakos ciezko mi sie tutaj zaklimatyzowac

Slonecznik ja wcale nie powiedzialam ze tego nie lubie ale od prawie dwoch lat jest tylko sprzatanie gotowanie przewijanie i zabawy z dziecmi sprawia mi satysfakcje to ze spelniam sie jako matka i zona (mimo mlodego wieku)ale czegos mi jednak brakuje w tej mojej codziennosci

musisz isc do pracy dziecko dac do przedszkola inczej wpadniesz w depresje, ja siedze z dzieckiem od 5 miesiecy , dopiero we wrzesniu wracam do pracy , mieszkamy w wielkiej brytanii

Gość dobre sobie kto kłamał że
macierzyństwo to cudowna rzecz.....jak co druga matka dostaje kurwicy na myśl że ma siedzieć z dzieciakiem w domu..... ja nigdy nie nabrałam sie na te mity Matek Polek, po prostu nie brak mi wyobraźni by wiedzieć że całkowite uzależnienie od małego człowieka wcale pieknym nie jest

Gość mylka
elcia Ja wiem kochana, ze ja musze isc do pracy.Przedszkole jest juz zalatwione,ale zeby mala szla do przedszkola musze miec pieniadze.A prace szukam i szukam narazie bez skutku...

Gość mylka
dziecko to cudowny dar a maciezynstwo to ciezka praca!!! bardzo ciezka wedlug mnie kosztuje wiele wyrzeczen

Dobre sobie ale ja czuję się spełniona. Zajmowanie się dzieckiem to spełnienie w macierzyństwie a zajmowanie się domem to po trosze spełnienie zawodowe. Wampirek to na odstresowanie i odpoczynek zapraszam na fitness. zamierzam chodzić we wtorki i czwartki.

Gość Słodziaczek23
Ja jeszcze nigdy nie pracowałam, mój synek ma 2 latka i 4 m-ce... Od jutra idę na kurs, myślę, że na początek dobre i to :)

Ja mam kilka kursów na oku ale moja córcia ma dopiero 5 miesięcy. Synek od września idzie do przedszkola. A w jakim kierunku chcesz się szkolić?

Ja musiałam wrócić do pracy, bo nie dałam rady przez całe dnie siedzieć z młodą. Jak Łucja skończyła 8 miesięcy zatrudniłam znajomą nianię i zajmowała się nią do momentu pójścia młodej do przedszkola i tak samo będzie teraz, bo niedługo urodzę drugie dziecko.

koło trójkąta. ale jadę autkiem od rakowa. nie wiem jak ty ale mi zostało co nieco po ciąży i znalazłam zajęcia żeby zmienić ten stan :)

Gość mylka
Dublin kurs to dobry pomysl zawsze czegos sie czlowiek nauczy

szukaj intensywniej wysylaj po 100 podan dziennie idz na miasto zarejestruj sie w agencjach w urzedzie pracy a napewno cos znajdziesz

Gość mylka
campari a ty w jakiej czesci? zarejestrowalam sie, cv tez roznioslam codziennie przegladam oferty