Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mylka

siedzenie w domu z dzieckiem

Polecane posty

Gość mylka
druga strona :/ ja D9

Gość Słonecznik :)
Ja też myślałam o basenie ale jakoś nie przepadam za taplaniem się w wodzie. a tak już chodziłam. Miła instruktorka i fajnie działa na ciało i duszę :):)

Gość mylka
do centrum w sumie nie tak zle mam z dojazdem kilka busow mam :)

Gość mylka
w jakim wieku masz dziecko

Gość mylka
no to blisko

Gość mylka
oooo :) to masz wesolo

Gość aneta_90_210
Wampirek87, jesteś tylko trzy lata starsza ode mnie i już masz dwoje dzieci? o ja, w życiu nie dałabym się tak udupić... bez urazy oczywiście, jak Ci się podoba siedzenie w domu z dziećmi to Twoja sprawa, ale ja tam wole prowadzić bardziej różnorodne życie. O, np. dzisiaj idę świętować zdaną sesję. W ogóle dziwne jesteście tak narzekacie na swoje życie, że Wam nudno z dzieciaczkami to czemu Wasi partnerzy Was nie odciążą z niektórych obowiązków?

te zajęcia co ja chce iść są o 19.00 . karnet taki co ma ręce i nogi to 90 zł. Zaraz znajdę do nich stronę i wrzucę Ci link

Gość mylka
ja kiedys mieszkalam masakra ja mam tylko coreczke

My nie narzekamy na siedzenie z dziećmi tylko jeśli już to na brak odskoczni. Przynajmniej ja to tak odbieram. A nie każdy lubi balować. Ja osobiście wolę wyjść z koleżanką czy siostrą od czasu do czasu. Wszystko kameralnie.

Gość aneta_90_210
Jeśli macie większe perspektywy zarobkowe od swoich facetów to niech oni teraz trochę pozamulają w domu z dziećmi, a Wy się spełniajcie :D bo tak to nigdy tego nie zrozumieją. A jeśli chodzi o mnie to obecnie nie mam partnera, dzieci na szczęście też nie (:

no to jeśli nie masz dzieci to nie możesz nic powiedzieć na ten temat.

Ja to w sumie już jestem zdecydowana. Tylko zacząć. może od poniedziałku się zmobilizuję

Gość aneta_90_210
Czemu nie? Każdy może doradzić, poza tym lubię czytać takie rzeczy, bo wiem że ja przynajmniej coś robię, nie mogłabym wytrzymać z wrzeszczącymi dziećmi dnia, a co dopiero kilkanaście miesięcy :/

Nie możesz w sensie że nic o tym nie wiesz do póki nie jesteś matką. oczywiście nie zabraniam Ci się wypowiadać. Ale mam nadzieję że jeszcze nią trochę nie będziesz bo z Twoich wypowiedzi wnioskuję że nie jesteś gotowa na macierzyństwo.

Gość aneta_90_210
Słonecznik :) z tym akurat się z Tobą zgodzę w 100%, masz rację nie jestem gotowa na dzieci, ale ja akurat o tym doskonale wiem, powiem więcej nie chce ich mieć jeszcze przez długi czas (; a może nawet wcale ich nie będę miała nie mam instynktu macierzyńskiego, nie rozklejam się na widok małych dzieci- wolę zwierzęta. Może kiedyś się coś zmieni, a jak nie to trudno.