Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sko wro nek

Co myślicie o facecie który podczas rozmowy gapi się na wasze cycki?

Polecane posty

Gość sko wro nek

Sytuacja pierwsza - kiedy jest to kolega, znajomy Sytuacja druga - kiedy jest to facet, z którym się spotykacie. Czy traci on w waszych oczach czy wręcz cieszycie się, że mu się podobają? Ja jako mężczyzna zawsze starałem się unikać gapienia na piersi dziewczyny, nawet jeśli bardzo przykuwały wzrok. Staram się jej mimo wszystko patrzeć w oczy. Ale chciałbym się od was dowiedzieć, jak to postrzegacie?

Gość truskawencjaaaa$
uwazam ze jest zboczony;p

jeżeli facet robi to "ukradkiem" to dla mnie jest to bardzo miłe, bo widzę że mu się podobają, ale jeśli gapi się natrętnie to bym mu w pysk szczeliła :P

Gość sko wro nek
Dobra, może źle to ująłem. Kiedy zerka. Bo jakby się gapił cały czas to rzeczywiście nienormalne

Gość mimidorra
mi kiedyś okrutnie się podobał pewien facet a mam dość duży biust pomimo że nie jestem gruba i złapałam go że gapi sie na moje cycki stojąc obok mnie a później spojrzał mi na twarz a ja sie zawstydziłam :-O i zrobiło mi sie niezręcznie mógłby sie tak beszczelnie nie gapić

Gość po czterech drinach
To chyba całkowicie normalne... Chamskie gapienie mnie wkurza, na zerkanie nie zwracam uwagi. Zresztą śmieszy mnie święte oburzenie co poniektórych kobiet, które same wywalają sobie piersi po same sutki, a potem dziwią się, że przyciągają wzrok. I żeby nie było - jestem kobietą :)

Gość sko wro nek
Przez gapienie się miałem na myśli właśnie takie zerkanie ukradkiem - przeciwstawione nie zerkaniu wcale, jakby ich nie było:)

Gość truskawencjaaaa$
czasem mnie az ciarki przejda jak sie tak ktos ukradkiem patrzy bo niby to fajne ale z drugiej strony peszy mnie to hehe:P

Gość sko wro nek
Heh, źle zadałem pytanie. To może inaczej: jak reagujecie jeśli facet zupełnie na nie nie patrzy?

Gość sko wro nek
No kurde:P z wami to zawsze tak jest!:P Patrzy -zbok, nie patrzy - gej:P

Gość truskawencjaaaa$
jak by nie patrzal to trudno ja nie wystawiam cyckow na pokaz ;p

Gość sko wro nek
tak ale nie u naszego gatunku:)

a co... że niby dziewczyny nie patrzą się na swoje? :) sprawdzone und potwierdzone przez koleżanki :classic_cool:

Gość No co ty Walentyno
Ja myślę, że chce mnie zaciągnąc do łóźka. Nic innego mi do głowy wtedy nie przychodzi. Myślę też, że jest zboczony.

Gość sko wro nek
--->Miła w dotyku o a zdarzają się faceci, którzy się nic a nie na niego nie patrzą? myślisz wtedy, że coś z nimi nie tak?:P czy nie trafiłaś jeszcze na takiego?:)

Gość sko wro nek
--->Mintaja Nawzajem się patrzycie sobie na cycki?

Mintaja- co prawda, to prawda :) poszukuję mimowolnie większych co prawda nie uwzględniając pań xxxl :) cycki fajna rzecz:) na ładne pośladki i mocno wypchnięte spodnie też się patrzę:) szkoda widoku, by go unikać:)

Gość 0000000000rr00000000000
Gdzie podzial sie Sko wro nek?

Po namysle, stwierdzam, że nie :) oprócz mojego brata i ojca :) hehe No i popieram Mintaje- ja też się gapię innym laskom jak mają fajny biust :D

Gość Jak pokazujecie to chyba po to
żeby ktos je ogladał. jak nie chcecie zeby się "gapił" to nie pokazujecie. Sprawa prosta i po co to komplikować ?

Gość najdziwniejszy
lubia lubia 🖐️