Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Breath111

Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Breath111

Mam pytanie. Czy jeżeli prezerwatywa się zsuwała/spadała to jest możliwość bym zaszła w ciążę? Mam ciągłe bóle brzucha, dopada mnie senność i poza tym sikam co chwilę.

Gość x_Xmalutka=.=
Jesli Nasienie sie dostało do srodeczka to chyba tak, Nie jestem ekspertka bo sama mam problem z tymi bólami ; /

Gość Breath111
Jezu weź mnie nie strasz :( Wiem, że doszedł i się spuścił jak był w środku, niby prezerwatywa cała ale cały czas spadała podczas stosunku :/

Gość x_Xmalutka=.=
Jest szansa ze nie jestes skoro nic sie nie wylało, nastepnym razem niech rozmiar dobierze odpowiedni . U mnie wszystko było ok, nie pekła ani nic.. a ostatnia @ miałam 7.04.10 ;/

Gość Breath111
Ja robiłam to w zeszłą niedzele, w pon dostałam okres który trwał aż tyg, co u mnie jest dziwne bo zawsze mam ok 3-4 dni... nie wiem, ale sikam cholernie dużo i odczuwam ból przy tym, aż się zginam siedząc do kiblu...jutro kupię chyba test, a w czw zrobię

Gość Breath111
na kiblu*

Gość za malo
kolezanko x X ty czemu nie idziesz do gina? ! jak mozna sie tak zaniedbac? test juz zrobilas? eeh

Gość x_Xmalutka=.=
ile masz lat?:) moze w moim wieku :P piecze Cie? mozesz miec infekcję.. lepiej idz do gina ; / ja w piatek ide bo mam dziwny sluz i wgl, albo masz zapalenie pecherza skoro duzo sikasz i tp.. a masz twardy brzuch na dole?

Gość Breath111
nie piecze mnie wlasnie mam 18 lat

Gość x_Xmalutka=.=
"za mało" mam juz umówiona wizyte przyspieszyc niestety nie moge .

Gość x_Xmalutka=.=
No ale boli.. hmm jak ja miałam zapalenie pecherza to piłam duzo wody 0.5l .. kup sobie zurawine do picia albo tabletki .

Gość za malo
aha.. a robilas test..? cholernie musi byc cos nie tak ze drigu miesiac nie masz @.. chyba ze jest mozliwa u ciebie ciąża

Gość x_Xmalutka=.=
NIe robiłam testu ;/ pojde do gin i bede wiedziec na 1000 % =.= ciaza mało prawdopodobna, nic nie pekło ani nic .;/ pozatym kachałam sie z moim gdy @ mi sie juz spozniała dobre 2 tyg .

Gość Breath111
zrobie najpierw test, jezeli wyjdzie ze nie jestem w ciazy to pojde na posiew moczu

Gość x_Xmalutka=.=
Rob Rob .. Nie to co ja .;/ Albo masz jakas infekcje .

Gość Breath111
mam nadzieje, ze to infekcja wole to niz dzidzie teraz, chociaz jakby juz sie trafila to trudno wychowalabym bo jak inaczej, ale jeszcze na dzieci mam czas wiec wole pozniej ;]

Gość x_Xmalutka=.=
jestem rok młodsza, tez raczej wolałabym poczekac jeszcze.. u mnie ten sex to taki spontan był ... coz zdarza sie.; ) teraz Moj Ł. wspiera mnie duchowo.

Gość za malo
x X to najprawdopododniej cos sie u ciebie poprzestawialo.:| młode jeszcze jestescie.. Ale tak dla pewnosci zrob sobie ten test.. bo gin cie bedzie pytał czy robiłas, jak powie ze nie to moze ci kazac zrobic i wrócic.. wiec robiąc go przed wizytą zyzsasz na czasie. breath nie jestes w coązy wiec spokojnie, mialas @ tydzien wiec nie amsz sie co bac

Gość Breath111
a u mnie to raczej bylo zaplanowane, zwlaszcza ze to w moja 18nastke na domowie sie wydarzylo...chcielismy tego juz wczesniej no i sie stalo...mam nadzieje, ze to nie byl blad :)

Gość Breath111
no tak tylko okres chyba mozna miec do 3 msc ciazy

Gość x_Xmalutka=.=
juz powinnam miec objawy jesli bym była, i jestem swiecie przekonana ze nie jestem.

Gość za malo
nie załamuj mnie.. nie okres w ciązy tylko plaminia mylące z okresem.. najwyzej w ciąży moga trwac 2,3 dni max i są skąpe

Gość x_Xmalutka=.=
w ciazy mozna miec na poczatku okres/plamienia .

Gość elaaaak
moja ciotka miala okres całą ciążę, kilka dni w msc to nie było plamienie...wszystko jest możliwe