Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatek rózy

problem z facetem

Polecane posty

Gość płatek rózy

witam, otóż wczoraj się pokłociłam z facetem i dzisiaj cisza z jego strony :-( a mi jest tak cięzko :-( facet się obraził jak zobaczył, że na gg mam swoje zdjecie w awatarze !!!!!!! :-( czy ja zrobiłam coś złego?? zaczął mi mówic przez tel, ze po co ja z nim jestem,niech sobie znajde kogoś lepszego na tym gg, ze zachowuje sie jak dzieciak umieszczajac tam zdjęcie. Powiedział, że mam spierdalać od niego itp. i się rozłączyl:-( odnosłam wrażenie, że on chyba nie ma pojęcia o tym czym jest gg :-(, on chyba nie wie, że tam sie nie poznaje ludzi, tylko pisze z tymi ktorych się zna. I co tu dalej robic????????? moim zdaniem on powienien przeprosic za swoje zachowanie, dodam, ze jesteśmy razem 6 lat, ja mam 24, on 28

Gość kup se wibrator
duże dziecko:D

Gość samira chandra
no po Twoim wpisie to odnoszę wrażenie że to właśnie Twój men tak poznaje nowe kobiety - przez gg :O niestety nauczyło mnie życie że jak partner robi nieuzasadnionego focha to sam ma na sumieniu to o co oskarża partnerkę :O

Gość staszek spod monopolowego
co masz robic? spierdalać od niego

Gość płatek rózy
samira, nie On w 100% nie poznaje przez gg kobiety, to jest inny facet - nie używa gg, my nigdy ze soba nie gadaliśmy na gg , wiem, że brzmi to jak ze średniowiecza:-)

Gość płatek rózy
on jedynie kompa co uzywa to allegro, do kupowania jakis czesci do samochodów czy innych rzeczy

Gość płatek rózy
wkurza mnie to, ze nawet nie dał mi wyjasnic, ze to gg nie jest do poznawania czy randkowania , to jest tylko komunikator do znajomych których znam, ale co ja złego zrobilam dawajac swoje zdjecia??? nawet jak mu sie to nie podobało to mógł normalnie powiedziec i byśmy wyjasnili sprawe, a tak jest cisza:-( co ja mam sie odezwac i prosic go czy błagac?????????? ryczec mi sie chce

Gość samira chandra
no to widać cierpi na chorobliwą zazdrość :)

Gość płatek rózy
naprawde wczoraj był nieprzyjemny, mowił żebym swoją dupe wystawiła:-(

Gość dziewczę z kafe
Ale paranoja..

Gość samira chandra
no dla mnie to on się zachował jak gówniarz niestety

Gość płatek rózy
kurcze, a ostatnio już było miedzy nami znów dobrze:-( jakiś czas temu przechodzilismy trudny okres, kłótnie bywały bardzo czesto, o byle błachostki, ale zrobiło sie coraz lepiej a teraz znów widze ze wszystko wraca, znów rzuca słuchawką, przklina, wyzywa mnie w tych kłótniach, nie odzywa się :-( normalnie jestem wkurzona i zrozpaczona, a moja frustracja sięga zenitu:-(

Gość płatek rózy
czy On ma prawo sie na mnie tak złoscic? czy ja zrobilam cos zlego????????? i kurcze ciekawe jak długo bedzie trwał jego foch, a moze juz ze mna zerwie????????? :-( tak jak wczoraj mi napisał, że mam spierdalać od niego :-(

Gość obawiam sie ze
moim zdaniem gosc ma kompleksy a z takimi trzeba jak z jajkiem nie mozesz sie z nim klocic w takich kwestiach tylko spokojnie rzeczowo z miloscia wyjsniac ze jest jedyym najcudowniejszym i tak dalej a fote wyrzuc z gg jak mu przeszkadza, przeciez skoro gadasz z tymi ktorzy cie znaja to po co maja cie ogladac- juz widzieli

Gość płatek rózy
echhhh, nerwy mnie sciskają od rana, brzuch mnie boli, nie moge jesc. Najchętniej to bym zadzwoniła do niego i chciala to wyjaśnic, ale dlaczego ja mam sie prosić???????? moze poczkac aż mu przejdzie?

Gość samira chandra
powiem tak - jeśli facet w kłótniach by mnie wyzywał to niestety ale rozstałabym sie z nim choć wiem że to nie łatwe zwłaszcza gdy są dzieci w związku... miłość miłością, ale znowu co to za miłość gdy jest brak szacunku... i jaki przykład dla ewentualnych dzieci...

Gość płatek rózy
do obawiam się, ale ja mu chciaam wczoraj na spokojnie wyjaśnic, ale nie udało sie , on rzucił słuchawką i nara :-( jejuuuu gdybym wiedziala, że z tego taka afera bedzie to nigdy bym swojej fotki jako awatara nie dała

Gość płatek rózy
do samiry, my nie mamy jeszcze dzieci, nawet nie mieszkamy jeszcze razem :-( co też bywa powoli frustrujące :-( powiem tak, on jest bardzo wybuchowy - w kłotni potrafi powiedziec bardzo ale to bardzo przykre rzeczy:-( , potrafi tak wyzwać ,że czlowiekowi w pięty wejdze , pozniej przeprasza:-(

Gość obawiam sie ze
no bo to sa dziwni goscie ci z kompleksami od razu sie obrazaja, mialam taki przypadek, ciezko bylo, ale moj wrecz przeciwnie chcial gadac az za duzo musialam czasem godzinami mu cos tlumaczyc. wiem ze ci ciezko ja tez nie lubie jak moj facet milczy a w szczegolnosci jak milczy pogniewany. Nie ma rady na to, albo zadzwonisz i wyjasnisz albo poczekasz az facet pojdzie po rozum do glowy czego moze w ogole nie zrobic bo juz penie sobie wyobraza ile to kolesi na gg poznalas

Gość Marnne prowo
Skoro nie korzysta z gg to skąd wiedział, że masz avatar ustawiony? :O

Gość dziewczę z kafe
Nie odzywaj się do niego pierwsza. Bądź ponad to. I nie myśl, że to Twoja wina bo dałaś swoje zdjęcie do awatara-to nie jest Twoja wina i nie daj jej sobie wmówić. Nie tłumacz się facetowi, bo nic złego nie zrobiłaś!

Gość płatek rózy
do marne prowo, to naprawde nie jest prowo, :-( podejrzewam , że u mnie zobaczył , ile razy zostawał sam z kompem :-( no albo u siebie - ma gg zainstalowane, ale wiem ze z niego nie korzysta, poprostu mu informatyk wgrał jak zakładał komputer, to bardziej było dla jego rodziców , żeby Ci mogli sobie gadac z drugim synem, który mieszka dalej :-(, ale ja wiem , ze on nie korzysta , on jest inny, nie lazi z kolegami na piwo, na kompie to tylko z allegro korzysta

Gość Karrollka
Facet zachowal sie bardzo niegrzecznie wobec ciebie, obrazil cie i to bez powodu, przerwal rozmowe, teraz sie nie odzywa do ciebie, , a ty jeszcze sie zastanawiasz, co masz robic????? Jestem w szoku, powiem szczerze. Gdybym kiedykolwiek uslyszala slowo "sp..", to facet juz bylby skreslony na wieki! Jak mozesz tolerowac takie zachowanie? Kompletnie tego nie rozumiem...

Gość płatek rózy
do obawiam sie, no własnie on myśli, że niewiadomo co tam robie, zreszta mi wczoraj sam powiedział, ze niech sobie poznaję fajniejszych :-( choleraaaaaaa, szlak mnie trafia:-( czy ten gamoń nie widzi, ze tylko go kocham, ze teraz za nim cholernie tesknie , ze brakuje mi przytulania:-( kurcze a teraz niewiem nawet czy mam jeszcze faceta :-( :-( :-(

Gość płatek rózy
dziewcze z kafe, dziękuje, poprostu musiałam się komus wygadac, od wczoraj te wszystkie emocje negatywne we mnie siedzą :-(

Gość płatek rózy
karollka, wiem poczesci to moja wina, że on się tak odzywa, to nie pierwszy raz, poprostu mu przyzwalałam i teraz mam za swoje, chyba myśli, ze wszystko mu wolno :-(

Gość Karrollka
Tak, to twoja wina, skoro mu na takie zachowanie pozwalasz. I takie zachowanie tolerujesz. Nie rozumiem, jak mozna kochac i tesknic za kims, kto zachowuje sie wobec ciebie jak cham?

Gość płatek rózy
karollka, niewem, dlaczego, jesteśmy ze sobą długo i razem przezyliśmy naprawde bardzo miłe chwile, ale jak w kazdym zwiazku zdarzaja się też złe :-(

Gość płatek rózy
echhhh nie chce żeby teraz sobie myślał, jak to ja zła jestem , ze go oklamuje, ze pisze sobie z innymi facetami , bo to nieprawda !!!!!!!

Gość płatek rózy
czy on tego nie wie, że tylko go kocham i nie w głowie mi poznawanie " fajniejszych " :-(