Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaczyherbata321

czy się do niego odzywać

Polecane posty

Gość kawaczyherbata321

Jest na studiach taki chłopak, który mi się podoba. Wprawdzie nie znam go dobrze, ale chciałabym go poznać. On wie, że kiedyś mi się podobał, a teraz to pewnie też się domyśla. Napisałam do niego raz na gg, fajnie się rozmawiało. Ale chciałabym z nim więcej gadać, tylko nie chcę być taka nachalna, tym bardziej, że jak bede do niego pisać to on bedzie wiedzial od razu co mi chodzi, nawet jesli wymyslilabym jakis pretekst tego ze do niego pisze. On chyba raczej do mnie nie napisze sam. Czy to jest jego taktyka, ze mnie olewa specjalnie, bo i tak wie, ze na niego lecę? Co zrobic w tej sprawie? A jesli nie jest mna zainteresowany, to jak sie o tym dowiedziec ,oczywiscie nie spytam go wprost.

Gość kawaczyherbata321
jak mam go sobą zainteresować?

Gość blueblablue
też miałam kiedyś kolege, jeszcze z liceum , ktory mi sie spodobał i napisałam do niego na gg pod jakims pretekstem. Pisalismy potem chyba jeszcze z 3 razy, zawsze z mojej inicjatywy, jako koledzy. No ale nic z tego. Wniosek jest taki, ze jak chlopak chce cos wiecej, to po Twoim napisaniu przejmie inicjatywe. Ja bym nie pisala.