Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijekikekee

Ten Napieralski to ma gadane. W sumie jest ok no nie?

Polecane posty

Gość mijekikekee

Przekonuje mnie coraz bardziej. Zastanawiam sie czy nie glosowac na nigo bez jaj.

Gość meszugene
jest nawet w porzo, gdyby mial sie okazac tak dobrym prezydentem jak kwasniewski to czemu nie reprezentatywny, inteligentny dużo własnie gada o tym, ze nie mozna pozwolic na powrót IVRP, ze ma dość tej dusznej atmosfery podobno ma juz 15 % poparcia 🖐️))

Gość meszugene
moze byc niespodzianka ale jak kaczka ma 30 % bronek nawet jak bedzie mial tyle samo bo czesc zagłosuje na napieralskiego czyli 30 % to bedzie druga tura wyborów a w drugiej nie ma bata zeby nie wygrał bronek 🖐️))

Jak to nie ma szans? I własnie dlatego ze ludzie tak mysla Jak chcesz na Bronka głosowac to głosuj w 2 turze A w 1 głosuj na kogo lubisz :)

Gość ja też bym na niego głosowała
bo lubię go jako człowieka,ale nie wiem czy to wypada...W końcu SLD to partia postkomunistyczna,jakoś tak nie tego głosować na nią w kraju z taką a nie inną przeszłością...

nie dajcie się zmanipulować. hasła "nie głosuję na x bo nawet chcę, ale nie wygra, więc głosuję przeciw swojemu sumieniu' - nie bądź owcą, która pędzi za innymi - głosuj według siebie!!! bo takich jak Ty jest wieeeeelu i możesz zmienić wynik wyborów, wraz z podobnie "bojącymi' się myśleć po swojemu!!!

Gość meszugene
chodzi o to raczej, ze mozna by bylo rozegrac wybory w 1 turze bo tak czy siak napieralski nie dogoni bronka moze dopedzic kaczke gdyby wszyscy ci co chca zaglosowac przeciw drobiowi w drugiej turze zrobilo to w pierwszej byloby po wyborach

Gość Robotnik majowy
mało wam było komuny lewackie ścierwa,

Gość alvanito
Jeśli nie głosujecie na niego jakie ma szanse? Zrozumcie,że liczy się każdy głos. Sami odbieracie mu szansę. Możesz głosować na niego w pierwszej turze i jeśli mu się nie uda,to w drugiej głosuj na mniejsze zło.

Gość meszugene
robotnik..a czym sie IV rp różniła od komuny? debilu odmożdzony

Gość meszugene
chodzi o to, ze wiekszosc elektoratu PO jest w rzeczywistosci ludzmi młodymi, którzy lgną również do Napieralskiego, wiec w sumie skłonni byliby na niego zagłosowac tym samym zmniejszajac szanse Komorowskiego i zwiekszając szanse na zdobycie wiekszosci glosów przez kaczke którego elektorat wiadomo kto stanowi

Gość alvanito
czy gdyby nie sondaże,też głosowalibyście na Komorowskiego,lub Kaczyńskiego???

Gość meszugene
hiehiehie oczywiscie to ze jaruzel popiera kaczke jest przypadkiem, prawda?

Gość Andreeea
ciemnota się szerzy :O on rozdaje jabłka "CZERWONE" bo mają dużo WITAMIN ! hahaha śmiech na sali.. i w dodatku chce walczyc o jakies prawa kobiet :O przeciez my mamy takie same prawa jak faceci wiec o co mu chodzi?:O nie ma wazniejszych spraw na głowie? Gratuluje tym co własnie głosują na Napieralskiego..:O na Bronka jeszcze lepiej hahaha :D jak bedziemy mieli Euro w kraju to sobie długo nie pożyjemy.. np. ktos kto zarabia 1200zł nagle w przeliczeniu na euro bedzie zarabiac 300euro.. wyżyjecie za to? bo ja nie..:O

Gość j mialam
podejzewam ze w wiekszosci przypadkow wlasnie tak by bylo

a czym się różni życie "za pis" a "za po"? dla mnie żadna różnica, ale za komuny nie można było jeździć po europie, zakupy robiło się na kartki, bo taki był przydział, nie można było prowadzić swojego biznesu.... zacznijcie myśleć, bo za to nie zamykają w więzieniu.

Gość meszugene
jak nie a kto aresztował w IV RP młodzieżówke PO? debilu?? he?

Gość choćby sam JP2 wygrał
Euro będzie. To postanowiono w 2000 roku.

Gość hie hie hie... na kogo Ty
głosujesz ?

wprowadzenie euro zrujnuje nas, dobrze, że nie udało się po przepchnąć euro tylnymi drzwiami jakis czas temu - tuz przed kryzysem. szkoda, ze tego nie pamietacie jak tusk wystepowal i opowiadal jak cudownie bedzie nam z euro bo juz czas najwyzszy i zaraz sie przekonamy jak nie wejdziemy jak nam bedzie zle i strasznie... i na cale szczescie nie udalo sie, ale upieklo sie platformie. pieknie wystepowali opowiadajac jak to madrzy sa poalcy bo kryzysu nie maja. euro trzeszczy w szwach!

Gość edkjrkirk
Ja pierdziele. Ten Napieralski jest przeciw religii w szkole. Mnie to razi. Poza tym jest za aborcja chyba. Ja mowie mu nie. Na bBronka tez nie zaglosuje. Glosuje na Marka Jurka- katolika z krwi i kosci.

Gość Karo*
Zgadzam się z hie hie hie

Gość Andreeea
postanowione to było wiele spraw ,a do skutku nie doszły ... dajcie szanse Jarosławowi Kaczyńskiemu ,on naprawde może dużo zdziałać i nie dopuści do tego,abyśmy poszli na dno... boje się tu na forum mówić o tym co wiem i jak będzie jeśli Komorowski wygra bo nigdy niewiadomo,czy mnie o coś nie posądzą ,ale ludzie ...prosze was zastanówcie się jeszcze.. zbyt dużo młodych głosuje na PO bo tak tatus i mamusia mowili Tusk najlepszy itp. ..prezydent nie ma co prawda tak dużo do powiedzenia jak premier (nasz) ,ale jednak cos może zdziałać.. i nie utrudniajcie mu tego

nie mam kandytata, w tej chwili w polsce nie ma czlowieka, na ktorego z czystym sumieniem moge oddac glos. wiem, ze nie zaglosuje ani na komora, ani na kaczke. ale wkurzam sie, jak ktos opowiada, ze chce glosowac inaczej, ale zrobi to, co mu media kaza :o

Gość Karo*
Niemcy narzekają na euro,chcą wrócić do marki.

Gość alvanito
Twoja sprawa na kogo głosujesz i nie porównuj komuny do dzisiejszej lewicy. Kartki były,ale chyba nie pamiętasz,kiedy je wprowadzono! Czy w obecnych czasach lewica zabroni prowadzenia własnego biznesu? Nie bądź śmieszna.To były inne czasy.