Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijekikekee

Ten Napieralski to ma gadane. W sumie jest ok no nie?

Polecane posty

Gość hie hie hie hie hle
sorki jak bym pieprzyl od rzeczy..mam juz swoje lata, wiec i daleko posunietego alzhaimera :classic_cool:

Gość tereniatlas
TYLKO NAPIERALSKI!!!! MŁODYM LUDZIOM POTRZEBNY MŁODY PREZYDENT ZE ŚWIEŻYM SPOJRZENIEM NA PRZYSZŁOŚĆ! NA KACZYŃSKIEGO BĘDĄ GŁOSOWAĆ SAME BABCIE MOHEROWE I DZIADKI BEZ ZĘBÓW A NA KOMOROWSKIEGO TO CHYBA TAK JAK KTOŚ WCZEŚNIEJ NAPISAŁ,TE OWCE CO TO ZA STADEM BO SAME NIE UMIEJĄ......

Gość hie hie hie hie hle
zesrałem sie z emocji agitując na forum dla bab :classic_cool:

meszugene wali mnie szczerze kto (z jaką przeszłością) kogo popiera. historia historią, dziś jest dziś... nie straszmy ludzi komuną, bo to minęło! to może wyrzućmy tuska w Polski, bo dziadek był w wermachcie!

Gość Andreeea
To Euro to bedzie katastrofa :O jestem młoda i już sobie samej współczuje..jak tak rozmawiam z moją mamą na temat polityki i z rodziną z Warszawy(gdzie oni znają historie naszego kraju od podszewki) to się załamuje i myśle sobie skąd ci wszyscy złodzieje i pazerni ludzie się biorą,czy oni nie mają serca? taka bieda w naszym kraju panuje,rodzice zaharowują sie na śmierc nie mogąc obserwować jak własne dzieci dorastają i ukierunkowywać ich na odpowiednią droge..przykro patrzeć:((

Gość meszugene
co mineło? dopóki jest chocby jedna żywa kaczka, istnieje zagrozenie ze te duszne czasy wrócą - nawet napieralski dzisiaj to powiedział - boje sie powrotu IV RP

Gość meszugene
ja nie porównuje wizji polski lewicowej ale wizje polski kaczora niczym to sie nie rózni od panstwa policyjnego i koscielnego rzygać sie chce

no tak, bo ta IV RP to świetny produkt pr. powiedz co ci zrobił rząd pis/ co ci zrobił osobiście? bo mi nic. poza kilkoma skokami ciśnienia podczas oglądania wiadomości. ale dokładnie to samo zrobiło po. Dla mnie nie było różnicy w moim prywatnym życiu, nie zmieniło się nic. nikt mnie nie aresztował, nie dał nic za darmo, nie pobił za nieuczęszczanie na mszę św., nie stworzył super ulg podatkowych... nie zmieniło się nic. Tylko goście u moniki olejnik...

Gość Karygodne---> a Ty na kogo?
głosujesz ?

Gość alvanito
Andreeea-skąd ja od razu wiedziałam na kogo będziesz głosować?:D Jesteś młoda,to stawiaj na młodość,a nie na starych wyżeraczy.

"nie ma wazniejszych spraw na głowie? " prezydent nie ma specjalnie uprawnień. Inicjatywa ustawodawcza przeciez nic nie daje jak nie ma poparcia w sejmie. A jak jest to i tak projekt złoży partia bo to lepiej wygląda. Wskazuje ludzi na parę stanowiki np.: częśc rady polityki pieniężnej. I może grać wetem, o ile kolacji + inni nie ma 3/5. Więc sam w sobie prezydent to żaden mechanizm do wprowadzenia wielkich zmian. Może najwyżej trochę pohamowywać pomysły rządu.

Gość Karo*
Dobranoc "hie hie hie" :-)

Gość alvanito
po co jechać po kimkolwiek kto ma inne poglądy? Głosujcie na tego,kto dla Was jest najlepszy,nie sugerując się sondażami.

Gość meszugene
co zrobił? ośmieszyl mój kraj przed światem, zmienił Polske w IVRP, kaczogród, państwo sterowane przez Rydzyka, zakpił ze mnie jako z Polki zawiazujac koalicje z Lepperem i Giertychem aresztował młodzieżówki partii której jestem zwolennikiem zrobił zamach na demokracje o która Polsce bylo tak bardzo cieżko IV Rp to drwina z Polski człowieka zakompleksionego i chorego na władze 🖐️))

Nigdy nie bylam za lewica,ale jak patrze na tych kandydatow,co sie nie potrafia wyslowic,i pieprza jakies glupoty,to normalnie jestem pod wrazeniem pana Napieralskiego,bo przynajmniej mowic potrafi...

Gość no ciekaweeeee
jest dobry, glosuje na niego:)

Gość NIE TYLKO CIUCHY!!!
NAPIERALSKI!!!!!!!!!! TYLKO NAPIERALSKI!!!!!!!!!!!

Gość glosuje na napieralskiego
Ani Kaczynski, ani Komorowski nie bede godnie reprezentowac kraju. Prezydent ma głównię funkcję reprezentatywną. Byłoby mi wstyd gdyby któryś z tych panów był prezydentem mojego państwa.

Gość enigma52
Ludzie głosujcie na Napieralskiego: młody reprezentatywny umie się wysłowić, pierwsza dama super - w przeciwieństwie do pozostału\ych. Nie myślicie o tym że liczy się tylko Komorowski i Kaczyński bo wtedy nigdy nikt inny nie będzie miał szans. Głosujmy na Napieralskiego.