Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjpgad

Mój ojciec widział jak się kocham z mężem!!!

Polecane posty

Gość kjpgad

Od trzech lat jestem w szczęśliwym związku. Poznałam wyjątkowe mężczyzne, mąż jest dla mnie czuły, dobry, kochający, opiekuje się mną, jest dobrym ojcem nie tylko dla naszej wspólnej córeczki ale także dla mojego syna z poprzedniego związku. Dwa tygodnie temu mój tata widział jak robie to w swojej sypialni ze swoim mężem. Pierw co zrobił to urządził kłótnie że sypiamy ze sobą w dzień, a teraz do tej pory się do mnie nie odzywa. W dodatku powiedziałam wczoraj mamie że jestem w ciąży a dzisiaj usłyszałam od mojej mamy że mój ojciec rozpowiada że jestem zmuszana przez męża do seksu.

Gość kjpgad
mój kochany mężuś który jest dla mnie czuły i kocha moje dzieciątko i nasze dzieciątko ślicznie mnie psiupsiusiał siusiaczkiem , takie popołudniowe dymanko a tatuś to widział i teraz nie lubie tatusia i mamusi w dodatku ta moja ciążunia :(

I po co te głupie podszywy? Naprawde prosze was o rade, ojciec się na mnie obraził, a sam bez pytania wszedł do mojej sypialni. Byłam tak wkurzona że powiedziałam mu że to nie jego sprawa co robie u siebie w domu. On wyszedł i do tej pory się do mnie nie odzywa a mija już drugi tydzień.

Gość widocznie zależało
wiesz ojciec nie tyle moze obrażony ile w szoku...skoro przyszedł do was do domu z wizytą to nie spodziewał sie tego co może zastać, dlatego wypomina ze ten seks w biały dzień :D

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to nie mozna bylo zamknac drzwi na klucz?

Gość jakiejaja
Stara mu nie dawała i myśli, że sex jest "be"?

Gość nirtt
A jak to robiliście ładnie czy brzydko?

Nie pomyślałam o drzwiach od naszej sypialny, ojciec został wpuszczony do domu przez mojego starszego syna. Spytał się o mnie i czekał chyba pół godziny w salonie. Jednak po chwili sam przyszedł do naszej sypialni, otworzył drzwi i zrobił taką awanture której nigdy bym się po nim nie spodziewała.

Gość jasne, ale ściema
durne prowo

Mój mąż został zwyzywany od zboczeńców, w końcu wyprosiłam po kilku słowach swojego ojca z domu, dzisiaj próbowałam się z nim skontaktowac, ale jednak on nie chce ze mna rozmawiac.

Zostawiliście drzwi do sypialni otwarte?? Totalna głupota, ojciec jak ojciec dorosły chłop ale jak by dzieci was zobaczyli to co wtedy?? Chyba że uprzedzacie dzieci że teraz przez godzinę proszę nie wchodzić bo my z tatusiem będziemy uprawiać sex!! :/

Gość jasne, ale ściema
a niby co ci poradzic? co za bzdura

Gość Sathyriasiska
jaka dzieciniada i idiotyzm, masz dwójkę dzieci, męża, jesteś dorosłą osobą a Twoj ojciec strzela focha, bo uprawiałaś seks z mężem w dzien? ja pieprze, paranoja...ja bym olała takiego człowieka, musi sam zrozumieć, ze jego zachowanie jest komiczne. i nie przejmowałabym sie ze to moj ojciec, TYM BARDZIEJ mialabym to gdzies, mam 21 lat i rodzice nie maja za wiele do powiedzenia na temat mojego zycia i tego co robię a tym bardziej, gdybym byla mełżatką, miala wlasny dom i dzieciaki!

Gość dont worry be happy!!!
uprawiasz seks w dzien jak dzieci sa w domu i moga w kazdej chwili wejsc do pokoju rodzicow?

Gość Sathyriasiska
No ale też mnie zastanawia dlaczego to robiliscie skoro w domu byly wasze dzieci?

Gość Sathyriasiska
Teraz ewentualnie przyszło mi do głowy, że ojciec oburzony jest Twoim podejściem właśnie ze względu na dzieci, które również mogły was "przyłapac"...to troche inna perspektywa, troche usprawiedliwiajaca, ale strzelanie focha na 2 tyg i tak jest smieszne :)

Przecież pisałam, nie pomyśleliśmy wtedy o tym że w domu są dzieci. Gdy drzwi do naszej sypialni się otworzyły byłam przestraszona że któreś z dzieci weszło, ale zobaczyłam że nad nami stoi mój tata. W dodatku zrobił awanture, gdy go wyprosiłam to poszedł. Teraz on jest na mnie obrażony,a ja uważam że on nie ma powodu żeby się na mnie obrażac.

Gość cameron_28
ale ty sie jarasz tym , jesteś zbokiem jakims :-O

Nie pomyśleli że są w domu dzieci! Śmieszna jesteś kobieto...zobaczysz kawałek nagiego ciała i nie myślisz już o niczym? Jak już Ci się tak chciało to trzeba było choć drzwi zamknąć. Jak na razie błysłaś głupotą.

Gość Sathyriasiska
"nie pomyslelismy, ze w domu sa dzieci" Normalna jesteś? Nastepnym razem MYŚL.

A może dzieci są dobrze wychowane i wiedzą że się puka, i nie wchodzi bez zaproszenia kiedy są zamknięte drzwi? Wprawdzie syn mógł zapukać i powiedzieć przez drzwi że dziadek czeka, ale... W takim przypadku to ja bym nakrzyczała na mojego ojca że wchodzi bez pukania. On powinien przeprosić i czuć się skrępowany a nie krzyczeć. Pokaż jemu i mamie że to Ty masz mu za złe jego zachowanie, powiedz że kwestii seksu z mężem nie poruszasz z rodzicami. I tyle, czekaj aż się uspokoi i zrozumie błąd, nie tłumacz się. Mi ostatnio o mało co mama nie weszła w takiej sytuacji, przeprosiła- a zaznaczę że to w ich domu było, tyle że przy zamkniętych drzwiach.

Gość Sathyriasiska
To i tak chore, żeby nie umieć się powstrzymać od seksu podczas obecności dzieci :) Ta córka to raczej za duża nie jest, gdyby potrzebowała czegoś, uderzyła się o coś, gdyby stało się cokolwiek - myślisz, że nie przyleciałaby z płaczem do rodziców? Wątpie by nauczyli małe dziecko "dobrych manier".

Gość wstyd i hańba

Gość kalifornia1
Dlaczego tyle kobiet oburza się,że ktoś nie zamknął drzwi.ZDARZA się.A szanowny tatuś mógł zapukać do drzwi.Jeżeli ojciec tak się zachowuje jakby nigdy nie bzykał się z żoną to on ma problem.A córa jest dorosła i w swoim domu może się bzykać ile chce{byle nie przy dzieciach}. kjpgad nie musisz się tłumaczyć swojemu ojcu że uprawiasz seks.Dzieci nie zrywa się z drzewa.I kochaj się dalej.Amen

Gość przecież nic się nie stało że
nie zamkneła drzwi. każdy ma prawo sie zapomniec.

Gość no bez jaj!!
yyyy... zapomniec się? śmieszni jesteście. jak stara baba może byc tak bezmyslna? zapomniec się a zapomniec o dzieciach to zupełnie cos innego. ludzie to wstydu nie majka, dzieciaki za scianą a oni dawaaaj na całego. a ja się szokowalam że rodzeństwo bawiąc się w mame i tate nabywa pierwszych doswiadczeń seksualnych:/ bo przeciez to nic zlego co mamusia robi z tatusiem w biały dzień, nie wstydząc sie i nie kryjąc zbytnio:/// LOL

Gość ruanda
ale za co ty chcesz przepraszać ojca? bo zdurniał na stare lata? to on was powinien przeprosić, a następnym razem uprzedzać o wizycie. Nic mu do tego jak, gdzie i kiedy uprawiasz seks. Nie odzywa się, to niech spada na drzewo.

Gość qfads
Dziwie ci się, ja bym zjechała ojca z góry na dół że wchodzi bez uprzedzenia. Nie jego sprawa że ty chcesz się pobzykasz z meżem:D