Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjpgad

Mój ojciec widział jak się kocham z mężem!!!

Polecane posty

No jak tatuś dlugoooooooooooo nie bzykal to mu zwyczajnie ODBIJA.A na poważnie jesli drzwi są zamkniete niekoniecznie na klucz nikt nie ma prawa wejść.Tatuś zapomniał kiedy był młody,poza tym brak wyjatkowej kultury aby tak postąpić jeszcze nie we własnym domu.:O:(

Gość tatuś jest zazdrosny:D

Gość a ja i mąż...
no to wiadomo czemu ojciec jest wkurwiony i strzelił focha.. ja sie mu nie dziwię bo to nie chodzi o seks w biały dzień tylko o seks w biały dzień w obecności dzieci...bo sory, ale drzwi zamkniete nie były, a ty baraszkując z mężem nie miałaś też pojęcia co dzieje sie z dziećmi...fajnie ze wpuścily dziadka do domu, ale równie dobrze mógł wam wleźc jakiś menel i ograbić chatę czy zrobić krzywdę dzieciom dzieci nie zostawia sie bez opieki po to zeby się pieprzyć :O

Gość pewnie było ojcu przykro
że nie jesteś już jego małą dziewczyną a drapieżnym kociakiem:(

Gość mnie ojciec też raz widział
z moim mężem(wtedy jeszcze narzeczonym:P) i jedyne o co spytał to to czy mój facet dobry jest w te klocki:P

Gość to ich pierwszy seks
Ale co konkretnie widział? wszedł do pokoju?

widział nas jak leżeliśmy obok ciebie w łóżku nago:P wszedł bez pytania ale się wycofał:P gdy byłam z ojcem sam na sam ojciec mi zadał pytanie czy mój facet jest dobry w te klocki i się śmiał:p

Gość to ich pierwszy seks
Pytałem autorkę tematu.

myślałam że mnie:P

Gość piku piku

Gość hjdkjhggdg
Jak napisała Sathyriasiska, co to za debilny tekst, że ojciec wszedł do sypialni. Do ku....y nędzy, kobieto, czy ty masz 15 lat, czy co ????!!!!! Czy ty jesteś jeszcze dzieckiem ???!!!! Powinnaś ojca zmieszać z błotem i niech się trzyma od waszej sypialni z dala, a nie włazi do waszej świątyni. Jesteś dorosłą kobietą i w dodatku mężatką, to co niby masz robić w sypialni z mężem, książkę czytać ... ??? Kobiety, to takie właśnie dzieci jeszcze ... :-/

Przepros ojca za nerwy ale powiedz że nie jego sprawa bo robicie.on niezbyt się zachował ale wy też nieodpowiedzialnie.

Gość ale za co ona ma przeparaszac?

Gość powinna przeprosic...
zadnemu ojcu nie jest milo ani przyjemnie gdy widzi corke w takiej sytuacji:O z syna by sie zachwycal ze jest niewyzyty a corka to dla niego delikatny kwiat i jak widzi ze corka robi cos takiego to mu serce peka.