Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadmen

Straciłem nadzieje zbieram na operacje

Polecane posty

Gość sadmen

Straciłem nadzieje na to że urosne. Mam 160cm wzrostu. Mam 22 lata. Kilka razy juz miałem myśli samobójcze. Wszystko przez to że w dzieciństwie byłem niedożywiony i że pochodziłem z rodziny patologicznej. Postanowiłem że uzbieram na operacje wydłużenia kości. Dzięki temu będe będe 10cm wyższy. Czemu Bóg mnie tak pokarał??Co ja mu zrobiłem?:(

Gość ZAkochaNA KOchaNA
będziesz się tak katował? zobacz Miedwiediewa jak daleko zaszedł a ma 162 cm:) albo Napoleon

Gość staszek spod monopolowego
ale wszystko inne masz w normalnym rozmiarze?

sadmen a w czym Ci ten wzrost przeszkadza? ja mysle,ze takie cierpienie nie jest tego warte!!!zastanow sie jeszcze!

Gość sadmen
40 tysięcy złotych. Jest w Arabii Saudyjskiej. Mam już 8 tysięcy.

ja mam 164 cm nie wiem czy bym sie odwazyl na taka operacje i pewnie nie stac by mnie bylo a ile taka operacia kosztuje ?

mój tata ma niewiele ponad 160 ;) tak więc znalezienie przez Ciebie partnerki jest możliwe ;) ale ciężko Ci będzie, teraz ludzie są strasznie powierzchowni :o

Gość sadmen
Bo nikt pewnie nie zna innego sposobu na urośnięcie jeszcze. Podobno po skostnieniu szkieletu nawet hormon wzrostu nie działa. Jedyna szansa to operacja wydłużenia nóg.

Gość a ile wrostu
maja twoi rodzice?

Gość sadmen
Jeśli słyszałyście/ słyszeliście o jakims innym sposobie w co wątpie aczkolwiek teraz różne cuda i wynalaki medycyny są dajcie znać.

Gość sadmen
Moja mama miała 166cm a ojciec 178cm. Taka operacja trwa kilka miesięcy i polega na tym że się noge łamie i zapomocą taki szyn spina ona zrasta sie troszke się wydłuża a potem znowu sie łamie itd. Bolesne ale jestem gotów to wycierpieć. 170 to juz w miary normalny wzrost

Gość znachor
Michael Jordan dzięki ćwiczeniom rozciągającym (np. wiszenie na drążku+obciązenie) w wieku 15 lat urósł kilkanaście centymetrów. Obecnie ma 198 cm wzrostu, a żaden z jego rodziców nie miał 170 cm. Podobnie było ze Scottie Pippenem, ale nie znam szczegółów. "Metoda" ta nie działa niestety do zakończenia fazy wzrostu. W każdym razie powodzenia :D

Gość PWNIENEŚ SIE
ZABIĆ BO POPSUJESZ GENY SWYM POTOMKOM

Gość a co z korpusem, stary?
nogi wydluzysz, a co z gora. będzie brak proporxji. to sobie ulepszysz, cholera ! :D

Gość sadmen
nie mam na nogi