Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja j

Zakochałam się w moim lekarzu :(

Polecane posty

Gość Anastazja j

Nie jestem już nastolatką, to była druga wizyta, minęło już kilka dni a ja nie mogę przestać o nim myśleć. Wiem, że jest rozwiedziony, ja samotna ale to chyba jakieś szaleństwo. Mam szansę jeszcze raz się z nim spotkać, muszę coś odebrać..... Wylejcie mi na głowę wiadro zimnej wody, bo chyba zwariowałam.....:(

Gość Anastazja j
Nic nie napiszecie :(?

Gość ŻONA POPARZONA,A NIE ŻONA POPA
NO TO CHLUUUUUUUUUUP!

Gość Anastazja j
Oj to chyba nie jest zauroczenie, ten facet mi się bardzooooo podoba, jak pomyślę że mam do niego iść mało mi serce nie wyskoczy.

Gość Anastazja j
To jest specjalista, ale nie ginekolog. Myślicie, że jest możliwe żeby lekarz z pacjentką wszedł w bliższe relacje?

Jaki masz plan dzialania ? I co zrobisz z tym zauroczeniem, kiedy okaze sie, ze on jednak ma zone albo dziewczyne ? To, ze ty jestes "zauroczona", nie oznacza tego, ze i on sie zauroczy w tobie. Ogarnij sie dziewczyno :D

Gość Anastazja j
Nie chce pisać na forum, poza tym to nie ma znaczenia. Zastanawiam się czy mam szansę?

Gość Anastazja j
Żony nie ma na 100%, ale dziewczynę może mieć. Jednakże był dla mnie wyjątkowo miły i bardzo mi się przyglądał.

Gość Anastazja j
Wie, że jestem kobietą samotną.

Gość Anastazja j
Spadaj wulgarny popaprańcu.

Lekarze sa z reguly mili . Zarabiaja tym "punkty " na liscie rankingow "dobrych lekarzy" :P

Gość Anastazja j
Nie wiem jak mam go poderwać :(

Jednakże był dla mnie wyjątkowo miły i bardzo mi się przyglądał. uwielbiam te teksty kazda uczennica studentka czy pacjentka pisza tak, kazdej jej obiekt westchnien bardziej sie przygladał;) zerkał wzdychał sapał pocił sie:D

Gość Anastazja j
A nie pomyślałaś, że może facet szuka swojej drugiej połówki?

Gość Anastazja j
Tak, to prawda jestem zdesperowana bo jestm od kilku lat bardzo samotna. To pierwszy mężczyzna, który zrobił na mnie wielkie wrażenie.

Ale macie problem... popieprzony... desperacja bym nazwala wlazenie na baskie forum!! A wez go zapros na kawe! A co!!! Jak sprawa spali to sobie znajdziesz innego specjaliste :)

Gość Anastazja j
Najprawdopodobniej będę się z nim widziałą za kilka dni i od tego spotkania wiele zalezy:( boje się bardzo :( dawno nikt mi się tak nie spodobał :(

jest mozliwe zeby wejsc z lekarzem w bliższe relacje, ale to się niestetyy chyba rzadko zdarza.. mi niestety sie zdarzyło, i żałuję tego. a rozmawiacie tak na tematy bardziej prywatne? to od niego wiesz ze jest rozwiedziony?

" jest mozliwe zeby wejsc z lekarzem w bliższe relacje, ale to się niestetyy chyba rzadko zdarza.." no to moze jeszcze poprosze o statystyki ?

Gość Anastazja j
Byłam u niego na wizycie i musiałam powiedzieć o swojej sytuacji osobistej. O tym, że jest rozwiedziony wiem od jego personelu.

Gość Anastazja j
Wydaje mi się, że weszłam z nim w bliższe relacje, ale może to tylko moje konfabulacje :(

co do statystyk to nie prowadzę. po prosty tak to napisałam, bo z reguły są to platoniczne uczucia do lekarzy. z tego co slyszałam/czytałam. tylko że uważam, ze nikt nie powiedział, ze nie jest mozliwe wejscie w bliższe relacje. jesli obie stronty sa wolne, i zainteresowane soba to czemu nie...

prawdopodobienstwo wejscia w relacje z lekarzem jest taka sama jak z innym facetem.... albo sie zakocha albo nie...