Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wck-ktw

Czy to złamanie?

Polecane posty

Gość wck-ktw

Witam. Jakieś 4,5 godziny temu grałam w koszykówkę. Podczas gry niefortunnie upadłam na rękę. Z początku ból był nie do zniesienia, aż tak, że chciało mi się płakać.. Teraz jest nieco lepiej, ale nadal odczuwam okropny, przeszywający ból w okolicy nadgarstka, nie tylko podczas ruchu, ale także, gdy ręka nie jest obciążona żadnymi czynnościami. Nie mogę już wytrzymać..Żadne maście nie pomagają. Nie miałabym żadnych wątpliwości co do tego, że złamałam lub zwichnęłam nadgarstek, gdyby nie.. brak jakiejkolwiek opuchlizny. Czy to możliwe, żeby przy złamaniu, zwichnieciu nadgarstka nie pojawił się żaden obrzęk? Nie wiem czy jest sens, żebym szła na piechotę parę kilometrów na izbę przyjęć..

Gość piekna i besta
ja bym radzila jednak isc do lekarza... na odleglosc nikt ci nie pomoze

Gość ŻONA POPARZONA,A NIE ŻONA POPA
NO,RACZEJ.

Gość piekna i besta
zreszta przy zlamaniu chyba nie ma opuchlizny, moze sie myle, ale kiedys bylam na izbie przyjec i kolo mnie siedzial facet ze zlamana reka i ona byla chuda, czyli nie byla spuchnieta ja wtedy mialam skrecona kostke i mialam ja tak spuchnieta ze buta nie moglam nawet zalozyc, a spuchla mi momentalnie, skrecilam noge, podciagnelam nogawke od spodni i od razu noga byla spuchnieta

Gość princess_and_frog
no ja nie wiem

Gość wck-ktw
Dodam, że ten ból jakoś tak dziwnie zaczyna się na nadgarstku i kończy się w palcach.. Niby mogę robić jakieś ogólne ruchy ręką i dotykanie jej nie pogarsza sytuacji.. Tylko właśnie ten ciągły, przeszywający ból jest najgorszy, wzięłam tabletki i nic.. Wyć mi się chce ;/