Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestea2407

Mam 19 lat i jestem dziewica

Polecane posty

Gość nestea2407

wszyscy sie ze mnie nabijaja, mam tego dosyc. Chce spotkac mezczyzne, ktory mnie pozbawi wianka. Znajde tu kogoś miłego?

Gość michał.,.
jestem prawiczkiem mogę to z tb zrobić

Gość Kobik
A ja mam 40 lat i jestem prawiczkiem i jestem z tego dumny.

Gość jakiejaja
Ta, jasne. Zrobimy to zespołowo - przez internet, przy pomocy kabla RJ45

Gość Prawiczek_
witaj rówieśniczko

Gość a ja 30 i nic sobie z tego
nie robie, pamietaj sex jest niebezpieczny - zdecyduj sie na niego dopiero jak bedziesz miala juz ulozone zycie - zakonczone studia, dobra prace itd... nie wczesniej!

GRATULACJE!!!!Nie rob bledu i nie przespij sie z byle kim, poczekajana odpowiedniego faceta, zakochj sie, to nie wstyd ze jestes dziewica wstyd ze twoje kolezanki nie sa.Uwierz mi.

a na czole ci pisze że jesteś dziewicą? a po drugie z czego tu się nabijają? z tego ze nie poszłaś z byle kim do łóżka? nie liczy się kiedy tylko z kim i dlaczego

Gość vbuhk
ja tez długo bylam dziewica ale własnie w wieku 19 lat poznałam super chłopaka i to własnie znim postanowiłam przezyc swój 1 raz i do teraz razem jestesmy i jestem z tego dumna ze sie nie oddałam byle komu i on ma do mnie bardzo duzy szacunek za to własnie.. a kolezanki niech gadaja,nie musisz im mówic ze jestes dziewica, to ich sprawa ze w wieku 13 lat straciły cnote a pewie teraz połowa juz dzieci ma i zmarnowane zycie..mowie ci poczekaj na tego odpowiedniego , zobaczysz jak sie ucieszy i napewno bedzie ci wierny

też spora większość tych które "już nie są" zmyśla te historyjki ze to robią po to aby pokazać że one już to maja za sobą i że są "dorosłe" a tak naprawdę większość tych panienek zachowuje się jak dzieci

Gość Kolorowy miś
Ja mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Wg mnie to powinnaś jednak poczekać na tego jedynego którego pokochasz, zamiast oddać swoje dziewictwo w kiblu na dyskotece. Twoje koleżanki są zapewne o to zazdrosne, bo w wyniku głupich pomysłów zapewne już dawno straciły swoją cnote i teraz tego żałują. Ahh co się dzieje na tym świecie, Dziewictwo jest powodem do wstydu.

Kto się z Ciebie nabija, koleżanki, które włażą do łóżka każdemu bez oporów? Głupota ludzka nie zna granic;/