Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesia mesia

Słuchajcie czym się różni ta coca-cola od pepsi? I co jest smaczniejsze?

Polecane posty

Gość lesia mesia

Jak w temacie.

Gość qwertyluIZA
coca COLA TO JASNE. jEST BARDZIEJ GAZOWANA I MNIEJ SłODKA:) przynajmniej dla mnie:P

Gość moherowy pypć
takie samo zdanie mam o pepsi - mniej słodka i bardziej gazowana :classic_cool:

Gość Lobuz123axxx
coca cola jest mniej slodka od pepsji - to w zasadzie jedyna roznica poza logiem i ksztaltem butelek;] poza tym glupie pytanie.

nie mam pojęcia..ale mnie bardziej podchodzi cola..z zamkniętymi oczami jestem w stanie odróznić colę od pepsi, w smaku się różnią napewno.. :)

Gość nie nie i jeszcze raz nie!
najlepsza jest Hoop Cola,najmniej słodka i orzeźwiająca i w przeciwieństwie do tamtych doskonale gasi pragnienie. Na drugim miejscu Coca Cola i Pepsi Twist Najgorsza zwykła Pepsi lub Coca Cola Light i Zero

Gość zostaw go lepiej bez pisania
smakiem i producentem

Gość wszystko było lepsze w
szklanych butelkach. Coca cola jest lepsza od pepsi - bo mniej słodka (dla mnie) - też czasami kupuję w małej szklanej butelce. Hoop cola - przebija tamte dwie o głowę :-)

Gość dsadsadfadfad
najlepsza jest cola z BIedronki za 78 groszy :classic_cool: wspieramy polska produkcje

stanowczo coca-cola.... pepsi jest do bani... smakuje jak siki weroniki.... "najlepsza jest cola z BIedronki za 78 groszy wspieramy polska produkcje... jaka polska... to wietnam produkuje :classic_cool:

Gość dsadsadfadfad
ale w polsce rozlewana :classic_cool:

pepsi ma zajebisty aromat, którego próżno szukać w ciocia ola. pespi jest słodsza w austrii pepsi jest ok 50% tańsza niż ciocia ola... nie wiedzieć czemu

ja tam, wolę Pepsi, ma lepszy smak, nie tak pospolity, jest bardzij aromatyczna... ale rzeczywiście jak pomyślę o PEPSI COLI z butelli z wczesneych lat 90 to nie to samo...

Gość *Bimbałek*
Pepsi cola jest bardziej słodka, poza tym resztą się nie różni.

Coca cola jest lepsza bezwzględnie. Ale ostatnio i jedno i drugie jakoś inaczej smakuje. A wiecie, że kiedyś to była jedna firma? I oryginalne korzenie CC to obecnie Pepsi... Stawiające na tzw "dizajn" i młodzież :D Natomiast ci co chcieli inaczej inwestować, wykupili nazwę i prawa do składu (którego, w przeciwieństwie do Pepsi, prawie nie zmodyfikowali) i stawiają od dawna na kultowość tudzież wartości (patriotyzm, rodzina, etc) Zabawne :) kafe mocno i trwale szkodzi na mózg http://demotywatory.pl/1647532/Paradoks-kobiet gg: 8408193 (STARE GG) http://www.tinyurl.pl?LM1lyqiU

Gość Natalek_poznan
Tylko Cola Zero. Jako jedyna ma prawdziwą kofeinę w sobie. I do tego nie ma sie po niej zgagi :P Caluski

Gość PEPSI piją
LEPSI :)

Gość ja nie lubie
Kup to i to i się napij to będziesz wiedział/a

Gość ale pytanie ;)
najlepsza jest pepsi, cola jest za słodka - a naj, najlepsza jest pepsi z kfc bo dają tak dużo wody, że nie czuć tego lukru :)

Gość na zgage polecam
cola zero ma Cyklaminian sodu- według naukowców badających tę substancję, zażywanie jej prowadzić może do pogorszenia stanu zdrowia przy chorobach takich jak epilepsja, guzy mózgu, choroba Parkinsona. Aspartam - 180 razy słodszy od cukru, prawie zerowa kaloryczność. Zdołałem się dowiedzieć, że jest on silnym neuroprzekaźnikiem, czyli substancją przekazującą sygnały pomiędzy komórkami nerwowymi, i w dużych stężeniach może wywołać atak padaczki. Istnieją podejrzenia, że wywołuje nowotwory mózgu pepsi wykorzystuje komórki wyabortowanych dzieci Korporacja PepsiCo nie jest jedyną firmą, wykorzystującą komórki abortowanych dzieci w celu poprawienia smaku swoich napojów. Stan Oklahoma wprowadził specjalną ustawę, by chronić swoich mieszkańców przed produktami wyprodukowanymi w oparciu o komórki dzieci zabitych w wyniku aborcji.

Gość pametam jak w latach 80 tych
byl u mnie w miescie bazgrol na budynku - tylko lepsi piją pepsi a robole pija cole :classic_cool: