Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna dziewczyna wsrod ludzi

MAM WRAŻENIE ŻE MĘŻCZYŹNI MNIE WĄCHAJĄ!

Polecane posty

Wiem, że to moze wydawac się dziwne ale mam wrażenie że mężczyźni mnie "wąchają" kiedy znajduje się w ich pobliżu. Gdy zbliżam się do mężczyzny albo on do mnie słysze jego wdech. U kobiet tego nie zuważyłam. Nie wiem, co to może oznaczac. A może mi sie po prostu wydaje. Jednak wyraźnie slysze ich oddech (tak jakby ktoś wciągał powietrze). Dodam, że codziennie biore prysznic i myje włosy. Na codzien używam tylko dezodorantow (antypespirantów), zadnych perfum nie stosuje bo drażni mnie ich zapach. Nie należe do osob, które sie obficie pocą (nie mam mocnego zapachu potu). Skąd w takim razie to wrażenie że faceci wdychają powietrze w mojej obecnosci???

Gość cienka ripostaaa
bo puscilas baczka :O

Gość majahi
ale urwal!

HAHA....na pewno nie pusciłam bączka, nie mam z tym problemow.

Gość no coz.......
albo smierdzi Ci z buzi! w takiej sytuacji kazdy wstrzymal by wdech.

Gość cienka ripostaaa
to nie jedz tyle czosnku:O

Gość no coz.......
jak to nie masz z tym problemow???? czyli co nigdy nie puszczasz bakow??? to chyba z Toba cos nie tak????

Gość mam zapytanko
a czy ty nie miałas problemów z amfetamina przypadkiem?

moze sprobuj brac prysznic 2 razy dziennie..:) to moze byc zapach dla ciebie niewyczuwalny... masz uplawy? jestes ruda?

no coż Po pierwsze oni nie wstrzymują oddechu tylko wciągają powietrze, po drugie na pewno nie śmierdzi mi z ust, po trzecie czasem są to zupełnie obcy osoby które z roznych powodów znajdują sie blisko mnie (np. w autobusie) wiec nie rozmawiam z nimi. Sama jestem bardzo czula na zapach i np. czuje od innych brzydki zapach z ust. Wiem, ze nie czuc mi z ust.

Gość zdziwiona8989
o co Ci chodzi z tą amfetaminą???

no coz nie puszczam bąkow przy ludziach, czy to takie dziwne?

Gość no coz.......
no ale co bys chciala od nas uslyszec?? Ze zniewalajaco pachniesz? Trudno ocenic, trzeba by bylo Cie poniuchac, zeby moc ocenic.

Gość qgensta lova
toya_-rudzi smierdza?

i nie jestem ruda.....nie mowie że zniewalająco pachne ale na pewno nie śmierdze, dlatego zastanawiam sie dlaczego odnosze wrazenie ze mezczyzni w mojej obecnosci wciagają powietrze....moze mi sie tylko wydaje.

Gość różowybucik90
MOŻE MASZ ZAPIERAJĄCĄ DECH W PIERSIACH URODĘ!!! ;D ;D ;D

Gość mam zapytanko
do zdziwionej...ludzie po cpaniu amfetaminy mają tzw psychozę poamfetaminową...maja wrażenie że od nich smierdzi i że ktoś się na nic patrzy...ja tak miałam jak cpałam...ale juz mi przeszło..

nie, nie smierdza ale mysle ze powinni dbac o higiene powiedzmy bardziej od innych.. moze sie myle.. moze nie wszyscy... ale mam dobra kumpele z ktora chodzimy na gym, (jest ruda). Ja wyczuwam jej "zapach" nawet przed gym a calym dniu w pracy, po gym ... tylko prysznic. A wiem ze dba o higiene. Kiedys dawno temu moim wspollokatorem byl rudy chlopak. To samo.

nigdy nie bralam zadnych narkotyków.

Gość no coz.......
toya, bzdury gadasz

ja wiem ze pytanie nie na temat ale.... jak mam skopiowac wypowiedzi innych w moich jako komentarz... i na czym polega roznica miedzy ppomaranczowym a czarnym nickie. NAPRAWDE BEDE WDZIECZNA..

moze i bzdury... takie mam doswiadczenia.. a moze tylko mi sie wydaje ze dbali o higiene... naprawde nie mam nic przeciwko rudym!!! uwielbiam piegi, uwazam ze sa naprawde urocze... nie chcialam nikogo urazic..

Gość mam zapytanko
zaznaczasz wypowiedz która chcesz skopiowac,a zaznaczasz prawym przyciskiem myszy i przeciągaasz...i wklejasz w miejscu gdzie ccesz a czarny nick aod pomaranczowego rozni się tym ze ktos jest zalogowany na forum i posiad jeden nick a pomaranczowe są nie zajęte...kumasz?