Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testy ankiety i inne

Dzisiaj pacjeci którzy przeżyli w szpitalu ,odwdzieczają sie lek.jakie to miłe

Polecane posty

Gość testy ankiety i inne

Kiedyś mniej doceniali lekarzy :)

Gość Odpowiedź jest bardzo prosta
Bo dzisiaj przeżyć w szpitalu, ze względu na ogromną niekompetencję lekarzy, to może być TYLKO CUD. :-( Scenka z jednego z warszawskich szpitali: karetka przywozi pacjenta. Akurat trzeba było poczekać ok. 3 godzin na łóżko. Więc lekarz mówi do tego pacjenta: "Na razie nie mamy wolnego łóżka. Niech pan idzie na spacer, po co będzie pan tutaj siedział?" :-0 Za chwilę siostra dodaje: "Jest pan z Warszawy? Bo jak nie, to może pan zwiedzi Złote Tarasy?", na co lekarz wspaniałomyślnie :-D dodaje: "ale swoją torbę z rzeczami niech pan tu zostawi, po co ją dźwigać". Zgroza. Najbardziej rozsądny okazał się pacjent, który powiedział: "ja mieszkam tu niedaleko. Najlepiej będzie, jak pójdę na ten czas do domu". :-0 :-0 :-0 Aż mnie i innych świadków zmroziło. Strach się bać.

Gość tuio,;kiop[
Bo dzisiaj pacjenci obawiają sie o to, ze w przyszłosci nie bedzie ich miał kto leczyć, tak może być. Ci zdolniejsi inteligentniejsi pracują w Stanach a zarazem w Polsce maja etaty ich kwalifikacje , ogromne doświadczenie doceniają pacjenci i to jest ważne, pracować sie aż chce , mile

Gość tuio,;kiop[
no w kazdym zawodzi znajdzie sie taki ktoś , wsród ks. są lepsi amatorzy :D

Tuio, jakie kwalifikacje? Znajdzie się może ze 3-4 i to wszystko. A księża, w przecieiwństwie do lekarzy, nie leczą ludzi.

Gość tyuim ,.nj
nie lecza , ale ich zachowanie jest szczególne:) a ci niekompetentni ' przecież odpowiedza za swoje i pewnie wiekszośc z nich nie będzie leczyć do pewnego czasu, oczywiste,zdarzaja sei i tacy.Może nie masz wiedzy odn. środowiska lekarskiego ,wsród nas są specjaliści ,zaufaj, skad mozesz wiedziiec , dkoro trafiasz raz na rok do lekarza rodzinnego wiec.. mam wymieniać :)

Gość dewota i uuz
ks. nie lecza tylko krzywdzą dzieci

I tu się bardzo mylisz. Nie trafiam raz na rok do lekarza rodzinnego, tylko spędzam w przychodniach i szpitalach mnóstwo czasu od ok. 10 lat ze względu na różne kłopoty ze zdrowiem swoim, bliższej i dalszej rodziny, w dodatku mam wielu znajomych lekarzy, którzy...mówią to samo co ja. Nie do końca jest tak, że za wszystko odpowiedzą, bo nie wszyscy pacjenci orientują się w tym, że coś robią nie tak, jak powinni. To przykre. Są też i ci bardzo kompetentni, ale to, jak pisałam, 3-4.