Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malasaica

Robię porządki w szafie - co zrobić z tą koszulką?

Polecane posty

Gość Malasaica
?

Gość Malasaica
po co? :P a z nia co zrobic?

Gość hehehenia
Matko boska, nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Był tu już taki temat - to samo zdjecie, ten sam łach - i laska tysiące razy wypytywała, co sie sądzi na temat łacha, czy się podoba, jak sie podoba, jak bardzo sie nie podoba, dlaczego sie podoba albo nie podoba, co w nim jest fajnego, co w nim jest beznadziejnego, co jest bardziej beznadziejne niż co itd. itp. - nie pamiętam tytułu, a szkoda. I co, powrót Jedi?

zostaw na jakieś opalanie czy coś, może się jeszcze przydać. chociaż mnie nie warto w tym temacie za bardzo słuchać, bo mam straszny problem z wyrzucaniem ciuchów, nawet jak wiem, że ich już nigdy nie włożę :P

Gość Malasaica
dobra a co z sama koszulka mam zrobic, bo robie porzadki w szafie?

Gość Malasaica
a nie jest juz niemodna lub glupio by nie bylo w niej wychodzic?

Gość Malasaica
panno_aleksandro a pozbywasz sie jednak kiedys ubran? no wlasnie nie do konca wiem co z ta koszulka zrobic, mialam co do niej pewne sugestie...

Gość glutamina
Wywalić, jest stara, zmechacona i paskudna.

Gość Malasaica
az tak to widac? bo zdjecie jest nie najlepsze. myslalam, ze ew. moze do czegos sie przydac jeszcze.

Gość glutamina
Moze sie przydać - do malowania, do pracy w polu, ogólnie tam, gdzie się nosi ubrania tzw. "do zdarcia". Widac, ze ma toto z 10-15 lat, krój jak dla 10-latki, obrazek to samo. Bez sensu chomikowac takie ubrania - no chyba ze strasznie lubisz, to trzymaj. Tylko nie wiem w takim razie, po co nas pytasz - to chyba nie jest taka trudna decyzja.

Gość Malasaica
aha, czyli ogolnie nie zostawiac jej jako koszulka do spania czy na plaze? wyglada kiepsko i bardziej jak piszesz "do zdarcia" ciuch do poplamienia przy malowaniu czy wybrudzenia przy jakis pracach? no tyle to nie ma, skad podejrzenia ze ma z 10-15 lat?

Gość fdhbbbbbb
chodziłabym w niej jest ładna nawet. albo do sprzątania

Gość Malasaica
ale po domu bys chodzila, czy gdzies poza domem? do sprzatania w koszulce czy koszulka?

Gość glutamina
Dziewczyno, czy ty jesteś zdrowa na umysle? Będziesz o wpół do drugiejdrążyć temat o jakiejś głupiej koszulce? Wypierdol ja natychmiast i bedziesz miała spokój. To chyba jest jakas nerwica natręctw.

Gość fdhbbbbbb
w koszulce bym sprzątała

Gość Malasaica
fdhbbbbb - to pewnie dlugo by nie pozyla przy sprzataniu skoro Tobie sie podoba to nie jest chyba najlepsze rozwiazanie :) a nosilabys ja poza domem? na plaze czy na dwor? glutamina - to Ty? bo zupelna odmiana.

potnij na sciereczki.......do kurzu, do naczyn, do okien, mozesz tez owinac wycieraczke;)

Gość Malasaica
no wlasnie mama proponowala zebym dala ja na sciereczki. ale czy naprawde jest taka zla zeby ja dawac na sciereczki? tylko ze ona jest malutka i nie wiem czy jest sens ciac ja jeszcze na sciereczki? no i jest ze sliskiego materialu chyba polyestru to nie wiem czy sie bedzie nadawac na sciereczki... jak owinac wycieraczke bo nie rozumiem?

no to napisze inaczej.....niemodna, wstretna, okropna, ja bym jej nie ubrala za chiny....no moze do przerzucania gnoju;) ...

Gość Malasaica
czemu wstretna? a tak na powaznie jak nie do przerzucania gnoju? :P

Gość Malasaica
bo musze byc w 100% pewna, wiec pytam

Gość Malasaica
mam takie wariatny: 1 - nosic ja "do zdarcia" lub do spania 2 - dac na szmatki chociaz nie wiem czy sie nada bo sliska 3 - dac pieskom do zabawy 4 - dac do recyklingu

Gość Malasaica
ulala dlaczego akurat pieskom do zabawy? w sumie moge te koszulke oddac komus jakby chcial ja jakos dobrze spozytkowac

Gość ninahagen
to jest zabawa na tej samej zasadzie, co flirtowanie przez smsy - w każdym smsie pytanie, choćby najgłupsze - i założę sie, że ten temat bedzie miał minimum 10 stron

Gość Malasaica
oczywiscie, ze nie, pytam powaznie

Gość Malasaica
mam takie wariatny: 1 - nosic ja "do zdarcia" lub do spania 2 - dac na szmatki chociaz nie wiem czy sie nada bo sliska 3 - dac pieskom do zabawy 4 - dac do recyklingu