Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maestros

Nudzi mi się seks w moim związku

Polecane posty

Gość Maestros
Ja jeśli bym z nią zerwał to prędzej wszedł by właśnie w taki układ "bez zoobwiązań" niż w nowy związek. Nie chciał bym się w nic powaznego szybko pakować.

Brzydki Niski Beznadziejny "A Ty jakich mu udzielisz rad? " żeby zapytał na kafeterii, forum dla mądrych kobiet A ja w takim razie radzę: zwrócić się do np. BNB jeśli chcesz zostać singlem :D doradzi techniki do wykonania w pojedynkę :P :classic_cool:

Gość Maestros
Widzę, że dobrze się bawicie :P

Brzydki Niski Beznadziejny z jakimi potrzebami? Taka mądra kobieta powinna się konkretniej wypowiadać Potrzebami seksualnymi.

Gość Maestros
Jeśli chodzi o doradzanie w zaspokajaniu się, nie potrzebuję :P Już jestem na etapie że sam się lepiej zaspokajam niż ona mnie I to samozaspokajanie się też też mnie już powoli nudzi. Ech dam chyba temu jeszcze trochę czasu, ale widzę że jest co raz bliżej podrywu i łowów. A tam gdzie drwa robią tam wióry lecą.

typowe :O tylko potem nie rycz że się dałeś ponieść instynktom a mózgu ci zabrakło, ot!

Maestros tam gdzie drwa robią tam wióry lecą A co Ty w tartaku pracujesz? :classic_cool: :D Autorze BNB pyta ile masz wzrostu i ile ważysz. Bo być może radę zmieni. :) tak. 🖐️ Kuba się odezwał, czytałaś? Posądzasz go o mózg... no ciekawe... Brzydki Niski Beznadziejny Oczywiście, że znikają. Na co komu potrzeby? A jest potrzebny np. jedzenie? Czy jedzienie to potrzeba? :) Odebrałam maila Wiara! :O

Gość Maestros
"typowe tylko potem nie rycz że się dałeś ponieść instynktom a mózgu ci zabrakło, ot!" C Co jest typowe ? Raczej żałosne i to nawet w wykonaniu mojej osoby(zaspokajam się sam związku i daje mi to większa satysfakcje niż partnerka).Ja ją kocham. "A łyżka na to nie możliwe. Wierzyć mi nie musisz, Ale męczy mnie już co raz bardziej, że lepiej sam się zaspokajam niż ona mnie.

Gość Maestros
Cu-Kru Pu'Dru Dodaj 29 i odejmij 5

Gość Maestros
Z resztą jakie to ma znaczenie

Brzydki Niski Beznadziejny Umarłaś z braku dziewczyny? Wczoraj twierdziłeś, że seks jest ważny jak jedzenie. :classic_cool: Odnaleźć nie umiem teraz topiku tego. Ale tak tam było. Zresztą patrz piramida potrzeb Maslowa. :P

Prawiczek bez wiary Nie moze być tak samo wazny, jak jedzenie, bo przecież od braku seksu się nie umiera. Do tego istnieją metody zastępcze. Jedzenie jest nam potrzebne do życia. A życie powstaje dzięki kopulacji. :classic_cool:

Cukru... zapodaj linka do Kuby :) prosię :) Jak się robi łapkę? Maestro Osz ty w mordeczkę! Oj biedny będziesz skoro nawet prawiczek wie o "tych" sprawach więcej od ciebie :O Ciągnie cię na boki ty mały pipipi! Zaproponuj partnerce trójkącik a jak dostaniesz w ryj to spadaj na szczaw gwałcić pasikoniki! No chyba że się zgodzi to życie twe uratowane!!! Faja ci nie uschnie... nie bój żaby ;)