Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maestros

Nudzi mi się seks w moim związku

Polecane posty

Wiara natura chciała żebyś się rozmnażał. Może postawiła przed Tobą kilka przeszkód :D Ale zapewne są one do zwalczenia :P

Gość Maestros
tak. "Nie będę się odnosił do poziomu twojej wypowiedzi, Poza tym to Twoje zdanie." A co do Cukru Twojej wypowiedzi, tak Prawiczki mają rację jesteś wredna :P. Może powinnaś znaleźć sobie kogoś równego sobie. Na mnie już nie będziesz mogła już tak dokazywać :P

Gość Maestros
"o obciągu z połykiem " Dlaczego to by akurat miał nie być prawdą :P ? Pomogę Cukru 1. Żyjesz bo piszesz na kafe 2. 25+ ? 3 Pewno nie masz, ja mam i tak siedze na kafe 4. Nie jesteś" Brzydka Beznadziejna Niska"

Brzydki Niski Beznadziejny szczególnie, że próbujesz udowadniać tezę iż "dziewczyna jest potrzebna." To próbowałam udowodnić? Że "DZIEWCZYNA JEST POTRZEBNA" Zacytuj mnie w takim razie. Nic nie podajesz--> możliwe. sorry. więc tak twierdzą wobec tego inni-->patrz wiara.

Gość Maestros
Prawiczkiem można przestać być w każdej chwili.

Maestro ja tu nie po to by sobie pitu pitu sorry kolego! Wsadź łeb w piach i poszukaj własnego poziomu gdzieś w potwornie głębokich głębinach egzystencjalnego rozmemłania metafizycznego na gruncie seksualnego wypalenia. Tylko nie becz bo diagnoza jest jasna: sowizdrzał z ciebie żaden za to niezły burak :D

Gość Maestros
Tak A tak poza grafomanią wszystko w porządku ? Może przestać być prawiczkiem może faktycznie brak Ci tej wiary.

a co do autora to nad czym tu mysleć. Albo musi pogadac z dziewczyną albo sam się postarać albo zlikwidoać związek. Zresztą według mądrych ludzi to stałe związki nie mają racji bytu. Znaczy model obowiązujący to: monogamia seryjna... na XXI wiek. A typowa monogamia się przeżyła wraz z kościołe3m

Brzydki Niski Beznadziejny konsumpcja czy kopulacja... co za róznica jak jedzenie i sex to ten sam poziom Już skończyłeś mi udowadniać, że jestem idiotką?

No no no Maestro nie pogadasz... jakiś ty czwany lysz zapchlony. Dobrounoc, miłego marszczenia pod kołderką :D