Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech mojego Adama nie

Mikke jest za LEGALIZACJĄ marihuany :D

Polecane posty

Gość ech mojego Adama nie

glosujmy na niego🖐️

Gość rikkka
Tak, legalizacja marihuany jest sprwą dla Polski najważnieszą :O Poza tym wystarczy mi już, że palacze tytoniu kopca mi pod nosem. Nie potrzebuję dodatkowych 'atrakcji' w postaci marihuany :O

Gość co za ignorantka
aleś ty glupia:o a bylas kiedy w holnadii? tam na ulicy sie nie pali tylko w specjalnych do tego barach ignorantko💤

no i potem takie male upalone malolaty laza po amsterdamie i duupy daja w co drugiej bramie za skreta.... marzenie...

Gość rikkka
Ale to nie jest Holandia młotku i nikt nie powiedział, że będzie tak samo. Znając Polskę i polaków to paliliby gdzie popadnie

Gość Robotnik majowy
Dopiero się o tym dowiedziałeś? Mikke jest za wszystkim, on chce żeby człowiek mógł decydować sam za siebie, a nie państwo. Chcesz ćpać to ćpasz, bo konstytucja mówi jasno: człowiek ma prawo do szczęścia a jeśli szczęściem są narokotyki to nie ma problemu. Chcesz mieć gnata to masz gnata, bo każdy ma prawo czuć się bezpiecznie idąc o drugiej w nocy w ciemnej uliczce.

Gość geeeeeno
a teraz nie palą gdzie chcą? lol bo ja widze na każdym kroku ze palą wiec co za różnica pytam? jakby zalegalizowano to by mozna było palic ale w coffie shopach, a poza nimi srogie kary! i dozwolona od 18 lub 21 lat tak jak w holandii. Nie wiecie a piszecie glupoty boże:o

Gość Robotnik majowy
rikka nie wypowiadaj się o innych narodach jak nigdzie nie byłaś, w holandii ludzie palą fajki w tramwaju, a jointy na ulicy, to normalne. A jeszcze od dymu marihuany nikt nie umarł i dodatku tak nie śmierdzi jak fajkowy

Gość geeeeeno
no i spoczkens, mi odpowiada zebym miała bron i sama mogla sie obronic w razie W;) i tez uwazam ze jak ktos chce cpac to ćpał będzie, a szczegolnie owoc zakazany kusi najbardziej.....

Gość rikkka
Ja się o innych narodach nie wypowiadam. Naucz się czytać :)

Gość preelsl
no i? anarchia to jest to:) ludzie powinni być wolnymi jednostkami i decydowac o swoim zyciu, juz wiem czemu korwin ma takie poparcie wsrod mlodych ludzi.. maja otwarte bardziej umysly niz ludzie ze średniowiecza:)

Gość preelsl
Coralick a myslisz ze teraz kogos to obchodzi jak sobie kurzy? :o

geeeeeno... no to swietnie ze ci odpowiada... a jak Twojemu pojechanemu sasiadowi tez bedzie odpowiadalo i powystrzela ci rodzinke jak kaczki to sie zmienia priorytety i sie nagle okaze, ze "bez" bylo lepiej

Gość Robotnik majowy
ale wy jesteście ciemni ludzie. "Anarchia z Mikkem" na tej anarchii powstała największa gospodarka świata USA troszkę mniej telewizji i więcej myślenia. Nie dziwie się że zarabiacie 1000zł i nie zwalajcie winy na rządy bo sami na nich głosowaliście. Chcecie normalności głosujcie na Korwina

"preelsl Coralick a myslisz ze teraz kogos to obchodzi jak sobie kurzy? " a jak myslisz geniuszu? o co mi chodzilo?

Gość geeeeeno
Coralick a co ty myslisz ze ludzie teraz nie mają broni czy jak?:o kto chce to bedzie miał :o w stanach jest zaalegalizowana bron i co? jakos zaden sasiad do ludzi nie strzela, chyba ludzie maja swoj rozum.. chociaz w Polsce z tym ciezko:o

Gość Robotnik majowy
coralick kto będzie gnatem wojował ten będzie od gnata ginął

Gość geeeeeno
nie wiem niektorzy chyba mysla ze anarchia ma powiazania z hitlerem bo tak reaguja jakby to bylo zlo pierwotne a to by bylo najlepsze dla nas wszystkich;)

Gość geeeeeno
nie głosuj masz racje:o tylko potem nie lamentuj, ze ten wygrął a tamten nie 🖐️

Jasne... podawaj mi przyklad wyzwolonego USA z ludzmi na poziomie co to wiedza co robia.... geeeeeno bron maja, ale to nie znaczy ze powinni miec mozliwosc kupienia ja miedzy warzywniakiem a pralnia chemiczna

geeeen ja nie lamentuje... mnie to ani ziebi ani grzeje... a i jeszcze Cie oswiece, ze anarchia ti utopia wiec sie nie napalaj

Gość Robotnik majowy
nie słyszałem żeby w szwajcarii, finlandii, usa sąsiedzi do siebie strzelali. Jedynie murzyny oni chcą się po wybijać nawzajem ale to taki temperament. Z kolei w nowym yorku gdzie jest bezwzlędny zakaz posiadania broni jest najwięcej napadów z bronią, zaś w z kolei w ariozonie gdzie na jednego mieszkańca przypada 2,5 sztuki broni odnotowano najmniej napadów i włamań

Gość geeeeeno
to chyba nie zalezy od ciebie gdzie ją kupią i czy miedzy tesco czy biedronką, bo nie ty jestes od ustalania. korwin moze jest kontrowersyjny ale mysle ze jest najbardziej odpowiednim kandydatem na prezydenta, chociaz obawiam sie ze jako prezydent by sie zmarnowal :o ale do rządu wejsc musi bo nigdy nie zmieni sie syf w Polsce poko bedzie rzadzilo PO, PiS i reszte zlodzieji :o

Gość geeeeeno
podatek głowny ? :o on chce zniesc podatki prawie calkiem:o a poza tym polowe jego poglądow cd kobiet np. nie przejdzie w Polsce i ten z bronia pewnie tez.