Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech mojego Adama nie

Mikke jest za LEGALIZACJĄ marihuany :D

Polecane posty

Widze ze robotnik jest obcykany we wszystkich krajach, ich dostepie do broni, przestepczosci i statystykach wiec sie nie wypowiadam, bo w statystykach nie siedze i nie znam z autopsji "wszystkich rodzin muzynskich" ktore do siebie strzelaja i tych "bialych" co nie strzelaja. Chcoc teraz przyjzalam sie dokladnie i zastanawia mnie jak jest w Irlandii, Gwatemali, Nikaragui no i moze jeszcze w centrum Tokio? Jesli mozna Pana Robotnika prosic.... geeeeeno "to chyba nie zalezy od ciebie gdzie ją kupią i czy miedzy tesco czy biedronką, bo nie ty jestes od ustalania" alez i owszem nie jestem.... jak rowniez i pare innych osob :) Ale skoro tak juz krzyczysz za ta wolnoscia to moze wolnosc slowai zdania co?? Czy tez moze stare dobre.... "wolnosc slowa i wyznania jest nasrana na papierze..." bo to lubicie najbardziej obludnicy!!!

Robotnik.... dajcie MU.... MU.... nie jemu!!! A teraz jak sie juz wyzylam to ide spac!!! :) Dobranoc :)

Gość kasiunnnnias
Janusz Korwin Mikke dogania w sondażach kaczora i jest trzeci z wynikiem 17%, coraz więcej ludzi JEST ŚWIADOMYCH. Każdy Wasz głos się liczy, każdy z Was ma wpływ. Nie dajcie się zmanipulować przez TV, Głosujcie na tego CZŁOWIEKA!