Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_aleksandra

Powiedzcie mi proszę, jak to możliwe?

Polecane posty

ludzie, prosze, powiedzcie, bo przeciez pijany nie był, ja tego nie rozumiem, jestem duzo ladniejsza, nie jakas blada blondyna, CO JEST???? nie moge tego pojac prosze pomozcie

Gość najdziwniejszy
eem... no tego brzydka nie jest, chociaz faktycznie na jakas pietnastke wyglada :D

Gość najdziwniejszy
to twoja fota? :D bo jak na serio czyjas to wiesz, nie mozna tak sobie wrzucac, komentowac i rozpowiadac takich pierdolek :D

Gość to zdjęcie i osoba na nim
wygląda jakby było sprzed 20lat

Gość nocny_turysta
dziewczyna jest całkiem ładna ! za to Ty jesteś pyszna, zadufana i zarozumiała niestety, ale właśnie dlatego Cię zostawił brrr, aż mnie ciary przechodzą jak Twoje wypowiedzi czytam dobrze, że zwiał !

Gość To jest foto pewnej
Aktorki....takiej,która grywała na przełomie lat 70'/80'

Gość najdziwniejszy
przeciez to jakies prowo :p

zadnej aktorki :o sam jestes zarozumialy chamie, ten potarganiec mi faceta zabral! gdyby chociaz ladna byla, to bym tego tak nie zalowala!!! wyglada, jak sprzed 20 lat, bo miala robione kamerka, tylko do takiego mialam dostep, przeciez jej nie sledze i fotek nie cykam ;/

jezu, wszedzie szukacie prowo, to sie chore robi!! pisze po prostu po oprocz tegoo ze jestem wsciekla, to zdiziwiona, jak mogl mnia jestem ładna, wysoka, szczupła, z czarnymi włosami dlugami zostawic i sie dac zlapac temu czemus!!! poglibyscie pcoiezyc a nie mnie wyzywac matolki

Gość nocny_turysta
na pewno jesteś fantastyczna i wszyscy byśmy się za Tobą obrócili ! zresztą możesz to tu potwierdzić wstawiając fotę :) niemniej jest w Tobie coś paskudnego, niewidocznego na pierwszy rzut oka: to charakter :( popracuj nad nim a nie będziesz mogła się opędzić od wiernych facetów :)

Tak, miałaś naprawdę 'genialny' plan, ale misja skończona- zobaczyłam ten Twój temacik. Po pierwsze olewam ciepłym moczem te Twoje docinki, bo drugie nie wiem, co chciałaś osiągnąć, jeśli kafeteria jest jedynym miejscem, na którym masz możliwość się wypłakać i powiedzieć, jaką to ja jestem suką, to Ci współczuję. Nie będę nawet wspominała o tym, że nie miałaś prawa wstawiać tu mojego zdjęcia, bo i tak to do Twojego pustego (obowiązkowo farbowanego) łebka nie trafi. I nie będę tu z Tobą dyskutowała na ten wiadomy temat, masz mi coś do powiedzenia, to powiedz mi to na żywo. pozdrawiam cię serdecznie :)

nie chce mi się wierzyć po prostu, że osoba w twoim wieku nie umiejąc sobie poradzić ze swoimi problemami, dzieli się nimi z obcymi ludźmi na kafeterii. jak cię cycki bolą, to też tutaj pytasz, dlaczego? jesteś niedorozwinięta, to jedyne co mi przychodzi na myśl, to by bylo naprawdę zabawne, ale ni **uja moje zdjęcia nie będą krążyły w internecie, przez kogoś takiego jak Ty.

Gość ma swietne usta
do obciągania i tu masz odpowiedz

Gość jest madrzejsza od ciebie
bo nie siedzi noca na kafe i bzdur nie pisze

jak odbiła faceta to też niefajny ma charakterek :O widocznie twój eks lubi puknięte panienki :D puknięte same się pukają no i z pukaniem nie ma puk puk problema :D a uroda... hem... brzydka nie jest przecież ;)

Gość ninahagen
Ładna z niej dziewczyna. Wiesz, rozumiem, że jesteś wściekła, ale zastanów się, do kogo powinnaś mieć pretensje. Twój facet chyba nie jest bezwolnym gównem, prawda? To on się zachował nielojalnie, nie ona

Gość ale kuzwa fajne nicki
ale jaja jak arbuzy!!!! trafila kosa na kamien!!!!!

Gość sosssssss
no jak dobrze bierze do papy i serwuje mu całodobową oferte to sie nie dziw !