Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

czy ktos z was jest w zwiazku lub byl bez zgody i akceptacjii rodzicow??? piszcie....co o tym myslicie??

a dlaczego są przeciw pije ,ćpa ,bije cię,biedny ? czym argumentują swoje NIE

czy ktos z was jest w zwiazku lub byl bez zgody i akceptacjii rodzicow??? piszcie....co o tym myslicie?? A CO ZA RÓŻNICA CO O TYM MYŚLIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECIEŻ I TAK NIE PRZEKONAMY TWOICH RODZICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHYBA, ŻE CHCESZ UŻYĆ PRZY RODZICACH ARGUMENTU TYPU: BO IKE POWIEDZIAŁA, ŻE MOGĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nic z tych rzecz....jest cudownym czlowiekim....ma prace i bardzo mnie kocham...nie wiem jescze czy sa przeciwko ale moze tak byc...i boje sie ze odbierze mi ktos to sczescie...:(

ale moze tak byc...i boje sie ze odbierze mi ktos to sczescie.. nie panikuj Jeśli Twój facet jest wartościowym człowiekiem rodzice to zauważą i nie będą przeciw waszemu szczęsciu

a co ma do tego związek? ucz się, pracuj, skończ szkołę, zdaj maturę - mimo miłości. to najlepiej udowodni rodzicom że nie powinni być przeciwko (o ile bedą). jesli dla tego uczucia rzucisz szkołę lub olejesz naukę, to nic dziwnego że rodzice beda mieli jakies anse.