Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjja67

Ważne! pomóżcie starej-nowej Warszawiance

Polecane posty

Gość alicjjjja67

Witajcie! niedawno przeprowadziłam się do Warszawy, po ponad dziesięcioletniej nieobecności w stolicy jestem obecnie na etpaie szukania przedszkola dla mojego szkraba czy możecie mi polecic sprawdzone, bezpieczne przedszkole w Warszawie? będe wdzięczna za pomoc

Gość studentka medycyny**
A jaką dzielnicę zamieszkujesz?

Gość alicjjjja67
mieszkam na Bemowie, choc nie ma problemu - mogę dziecko podwozic dalej

Gość joooolla22
moja córka chodzi do Tęczowego Ogrodu - przyjazne przedszkole, miła atmosfera i fajne ciocie polecam!

Gość zooooska80
Mój synek chodzi do Zielonej ciuchci. i naprawdę polecam! sprawdzone przedszkole, dobra kadra no i maluch ma mnóstwo zabaw, gier i atrakcji

Gość kieranka
polecak Malinowy las na Zoliborzu

Gość agaaaatta77
mój syn też chodzi do ciuchci, tyle że na Targówek - i zgadzam się z moją przedmówczynią - naprawdę fajne i godne polecenia miejsce

Gość adraaawka
moja córka chodzi do Bajki - polecam!

Gość gerrrrkkkka
co mogę poradzic - sama podjedź, obejrzyj przedszkole, porozmawiaj z wychowawczyniami i zobacz jak wyglądają zajęcia - to dużo znaczy, a Twoja intuicja podpowie Ci co i jak. ja zanim wybrałam przedszkole, to obejrzałam kilkanaście. i przyznam się szczerze, że w wielu przypadkach byłam zaskoczona,że taka placówka może nosić nazwę "przedszkole"

Gość jollllaaa
no własnie! podbijam temat!! szukam przedszkola - sprawdzonego, bezpiecznego i z fajnymi zajęciami dla maluchów tym razem w Wilanowie! czekam na omoc z Waszej strony!

Gość roooolllka
witaj, moja córeczka chodzi do ciuchci - na Vogla. Z czystym sumieniem mogę Ci polecic tą placówkę - jest kolrowa, przyjazna dzieciakom i co najważniejsze - bezpieczna KAsia ma dużo różnych zajęc, wyjśc i innych atrakcji (wycieczki, spotkania z ciekawymi ludźmi) jakiś czas em miała np dzień chorego misia, podczas którego dzieci uczyły się zasad pierwszej pomocy, poznawały czym zajmują się poszczególni lekarze itp.. Kadra jest przyjazna, mała ma dużo zajęć kreatyno-manualnych. jak dla mnie - super