Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

jakie macie hobby?

Polecane posty

Gość kobieeeta

tylko proszę o normalne wpisy...

Gość kobieeeta
bo ja lubię obciągać przypadkowym ludziom w toaletach i wytykać im braki w żywieniu po posmakowaniu ich nasienia to nie podszyw

Gość józió
jeść qpę

Gość kobieeeta
otóż ja mam 26 lat a ten niby nie podszyw to oczywiście podszyw, którego nie będę komentować bo prosiłam na wstępie o NORMALNE wpisy...

Gość kobieeeta
jeśli chodzi o mnie to ostatnio moim hobby jest ogód, drzewka iglaste, różne krzewy ozdobne, kwiaty doniczkowe również...

Gość kobieeeta
próbuję nawet sama coś szczepić, ale jakie będą efekty okaże się za conajmniej parę miesięcy bo to niestety zajęcie dla cierpliwych (czego się uczę)

Gość kobieeeta
na razie skutecznie szczepiłam dwa psy dupami

Gość kobieeeta
głupi podszyw - ale widzę już że twoim hobby jest robienie z siebie idioty; no cóż - różne są gusta...

Gość kobieeeta
up up, podbijam temat, jakie macie hobby, poza cafe oczywiście :P

Moje hobby to sport, a konkretniej pilka nozna, koszykowka, siatkowki raczej nie lubie- wydaje mi sie ta dyscyplina zbyt pasywna, ale rozne sa gusta jak sama powiedzialas. Jednak najbardziej interesuje mnie zdrowy tryb zycia, zywienie, szeroko pojety rozwoj psychofizyczny,a takze budowanie sily wzglednej .Pozdro

Gość Nie wiem czy mozna
Nazwać to hobby,ale łażenie po szmateksach :D

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaa
muzyka, spiewam, gram na fortepianie i gitarze, pisze i komponuje wlasne piosenki :)

Gość kobieeeta
wojownik sama chciałabym żeby moim hobby stał się sport i zdrowy styl życia, ale nie przepadam za tym, przeglądam setki artukułów na tem temat ale do ćwiczeń niestety muszę się zmuszać... Myślisz, że gdy będę konsekwentna to po pewnym czasie wejdzie mi to w nawyk i polubię to??

Gość taaa no no
tylko pytanie jest czy to hobbi czy uzaleznienie:) kobieto załozycielko tematu:)

Katowanie sie jakimis pojebanymi dietami nie ma sensu, dieta to w moim rozumieniu raczej styl zywienia i to wszystko musi byc polaczone z ruchem. Przede wszystkim oba te aspekty musza cie cieszyc, posilki musza ci smakowac i musisz wybrac taki ruch jaki lubisz. Ja jem zdrowo, tak jak lubie i przede wszystkim naturalnie. Moje zywienie wyglada inaczej niz wiekszosc dietetykow proponuje, ale to ma sens bo kazdy inaczej reaguje. Zasady sa proste.

Gość taaa no no
napisze wam o moim kolekcjionowaniu kupuje modele samolotow trzymam Je w pudełkach :) i czekaja :)

Na pewno lubisz jakis rodzaj ruchu, bieganie dlugodystansowe stalym tempem, plywanie, moze lekkie cwiczenia wytrzymalosciowe z ciezarami, dlugie marsze, a moze wolisz krotszy, bardziej intensywny ruch? Cos na pewno jest i powinnas to robic na co masz ochote, ja lubie cwiczyc z duzymi ciezarami, trening uzupelniam cwiczeniami o charakterze wytrzymalosciowym(wytrz. silowa), biegi raczej nigdy mi nie podchodzily szczegolnie te na dluzsze dystanse. Wazne jest spozytkowanie energii, ktora dostarczasz z pozywienia.

Haha ja mialem podobne hobby co do kolekcjonowania filmow z gazet, i uzbieralem ich dosc duzo, a wiekszosci nie obejrzlaem :O

Gość taaa no no
filmy tez Cuba film był nie zły i na tym zaprzestałam czesc wojownik:)

Gość taaa no no
moj wojownik ,to ja CIe ubrałam w ten stroj:)

Gość ta no no
wojowniczka:) i tyle:)

Gość kobieeeta
ja lubię rower ale narazie musi mi wystarczyć stacjonarny... :)

Gość kobieeeta
wypowie się ktoś jeszcze??

Gość renia_p
Zdecydowanie jest to fotografia.Zbieram czarno-białe zdjęcia,ale nie widoczków,tylko interesuje mnie fotografia w formie reportażu...Czy ktoś moze podziela moje zainteresowanie?

Gość TuttiMaritti
języki obce , śpiewanie , historia starożytna i sztuka starozytna....siatkówka czynnie uprawiana oczywiście...:)