Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejaaaa

dziwne objawy w ciązy

Polecane posty

Gość takasobiejaaaa

Od kilku dni dokucza mi rano biegunka tzn.chodze w ciągu godziny 3 razy a pozniej jest spokój,przy tym boli mnie podbrzusze. I co dzien to samo!! Dzis doszedl ból głowy! Jestem w 11 tygodniu ciązy i jutro wybieram sie do lekarza ale martwie sie czy to normalne objawy?

Gość takasobiejaaaa
nikt mi nie odpowie?

mnie dokuczaja stale wymioty juz mam ich dosyc nie moge nawet nic zjesc ani sie napic bo zaraz biegne do łazienki:( Kiedy to sie skończy????? jestem w 8 tyg ciązy

Gość takasobiejaaaa
Nie wiem:(bo ja nie miałam wogóle od początku zadnych objawów!Tylko teraz pojawila sie ta biegunka i bóle głowy:(

Gość takasobiejaaaa
czy ktos jeszcze nam odpisze?

CARMEN, trzymaj się:) ja tez tak miałam - od rana do nocy. zaczeło przechodzic stopniowo w 13 tygodniu. w 15 było względnie normalnie. teraz jestem w 23 i jest super. zobaczysz odżyjesz. w kazdym razie życzę ci tego:)

Gość ja miałam podobnie
nic sie nie martw;) miałam podobnie ... a kończe już 30tc :)

CARMEN** -> nie przejmuj się, mam tak samo i też jestem w 8tc, przynajmniej dzięki temu za bardzo się może nie roztyjemy w tej ciąży :D Ja już właściwie się przyzwyczaiłam i jem tylko to, co silnie czuję, że muszę-na przykład jak mam ochotę na makaron z sosem słodko-kwaśnym to go robię i jem,ale jak jest coś innego na obiad na co nie czuję "przymusu" zjedzenia to nie jem. Musisz znaleźć rzeczy, po których nie będzie Cię mdlić. Przepraszam za offtop :)

Gość KOLCZYK11
ja biegunki nie miałam ale na wymioty to mnie brało ciagle i te straszne bóle głowy tablekek za bardzo nie mozna brac to amolem sie nacierałam i jakos przetrwałam))))ale jak masz bóle brzucha to najlepiej lekarza zapytac pozdrawiam

A do Autorki : nic się nie martw, wiele moich koleżanek miało takie jak ty objawy i wszystko było w porządku. Powiem Ci szczerze że nie wiem co gorsze-biegunki czy zaparcia. Pij dużo płynów, nie odwadniaj się i leć do lekarza na wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :)

Gość kici kiciiiii
Ja jestem w 9tyg i teraz jest ok, ale to co bylo wczesniej to jakas masakra z horroru, zylam na 2 kawalkach chleba dziennie, a wszystko co zjadlam zwymiotowalam, schudlam, a teraz jest juz ok. od tygodnia nie wymiotuje, w sumie czuje sie prawie dobrze :) ale mdlosci czasem mam, takie bardziej odruchy wymiotne i od kilku tyg. nie jem obiadow, chyba ze fast food bo akurat tylko na to mam ochote ale to tez strasznie rzadko

no ja w swoim przypadku stanowczo wolałabym zaparcie, poniewaz po spożyciu czegokolwiek, picia czy jedzenia za minute musze biec do wc, a niestety u mnie w pracy nie ma toalety i czekaj 6h zanim przyjdzie zmiana ;/ az mnie skręca jak musze trzymac

Gość kici kiciiiii
ale ta biegunka to nie jest dobry objaw w ciazy ma sie zaparcia a nie biegunki ;/ moze masz jakiegos wirusa?

Gość kici kiciiiii
Mozesz sie odwodnic ;/ to sprobuj czegos innego , idz do apteki powiedz ze jestes w ciazy i niech ci dadza cos na zatrzymanie biegunki bo wykonczysz i siebie i dziecko, albo zmien diete na "sucha" suche bulki, chleb razowy, jakies grahamki lub cos podobnego..