Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWEL27

Mam niedobre dzieciaki...

Polecane posty

Gość EWEL27

Jak poradzić sobie z niegrzecznymi dziećmi, mój syn nie poleży w łóżeczku nawet 3 minut, a córka co zechce to dostaje bo nikt nie zniusł by tego krzyk no i wogóle nichce iść spać chociaz jest padnięta tak jak ja...

Gość niedługo poród
dzieciaki masz niedobre...?

''a córka co zechce to dostaje bo nikt nie zniósł by tego krzyku '' - pozwoliłam sobie poprawić ortografa :) a wiec ten cytat mówi sam za siebie... brak ci konsekwencji i nie potrafisz odmówic dziecku i jeszcze sie dziwisz dlaczego jest niegrzeczne ...

W jakim wieku masz dzieci? Uważam że najgorzej co można zrobić to spełniać każde zachcianki dziecka byle tylko krzyku nie robiło :) Też przechodziłam krzyki,piski,tupanie.Tylko tłumaczenie ,czasami nie zwracanie na to uwagi doprowadziło że rpzestał wymuszać.

Gość EWEL27
To dziadkowie,ciotki,wujek i ojciec!!! ja sama jestem niczym, gdy próbuje być konsekwentna to słyszę teksty ze jestem złą matką... córka ma 16 miesięcy a syn 3...

EWEL27----Doskonale Ciebie rozumiem bo nie ma nic gorszego niż wtrącanie się całej rodzinki do Twoich metod wychowawczych.też to przerabiałam :o Uważam że powinnaś głośno i stanowczo mówić innym że to Ty jesteś mamą i to Ty ustalasz warunki.